Αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Τρίτη

zwdia-kalyteroi-syntrofoi

Αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού που κυβερνά. Μπήκε στις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Ο Άρης σας παράσχει την ενέργεια και το θάρρος να προχωράτε μπροστά, με υγιείς πρακτικές. Θα έχει μια ανάδρομη φάση στα εδάφη του Κριού, από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Η παρότρυνσή του θα είναι να μειώσετε ταχύτητα για να δουλέψετε στο βάθος των πραγμάτων! Επί του παρόντος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, για να γίνετε πιο επιμελείς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο και θα έχει μια αίσια συνάντηση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι καλή στιγμή για να οργανωθείτε. Η Σελήνη περνά στον Τοξότη και σας δίνει ώθηση, εξωστρέφεια και δεκτικότητα για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας!

Την Τρίτη να ξεκινήσετε με τόλμη όσα δεν μπορέσατε να κάνετε χθες. Διάφοροι άνθρωποι ή περιστάσεις μπορεί να καθυστέρησαν την εξέλιξη των σχεδίων σας, που θα ολοκληρώσετε σήμερα. Είναι σημαντικό να έχετε κάνει καλό προγραμματισμό, μην περιμένετε να τα σκεφτείτε όλα την τελευταία στιγμή. Δεν χρειάζεστε τέτοια ένταση.

chartomantia-098

Η μέρα είναι σημαντική για όσους ξεκινούν μια νέα επιχείρηση ή θέλουν να επεκτείνουν την υπάρχουσα. Ελάτε σε επαφή με διάφορα άτομα, αναζητήστε νέες ιδέες και αναπτύξτε τις. Το καλύτερο είναι να βασιστείτε στην διαίσθηση, δεν θα πέσετε έξω στην κρίση σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε με κάποια επιτυχία στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα μετάσχετε σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους. Θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε σχέδια που αφορούν την εργασία ή την επιχείρησή σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους γύρω σας χαρούμενους. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τρίτη είναι ευνοϊκή για να βρείτε λύση στις ανησυχίες σας. Πολλοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Πιθανότατα θα λάβετε νέα ή σημαντικές πληροφορίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα κουτσομπολιά. Σε γενικές γραμμές, η παρέμβασή σας στην προσωπική ζωή άλλων μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία στη σχέση σας. Αποφύγετε να περιπλέξετε τις σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη είναι σημαντικό να μην παρεκκλίνετε από τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Η συνεργασία με έναν συνάδελφο, διευθυντή, πελάτη ή συνεργάτη θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη. Προβλέπονται διάφορες ξεχωριστές εμπειρίες που σχετίζονται με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Θα έχετε την τάση να περνάτε περισσότερο χρόνο σε συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη μιας νέας ρομαντικής σχέσης. Μια έκπληξη θα προέλθει από έναν άνδρα συγγενή, γείτονα ή φίλο.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη να είστε προετοιμασμένοι για απροσδόκητες αλλαγές στα σχέδιά σας. Θα χρειαστεί να κάνετε μια νέα προσπάθεια ή να πάρετε μια νέα απόφαση… Θα σχετίζεται με τα περιουσιακά σας ή την ιδιοκτησία που κατέχει η οικογένειά σας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Μπορεί να χαρείτε με ένα αναπάντεχο δώρο. Ενδεχομένως να κάνετε μια συναισθηματική αγορά για τον εαυτό σας. Επίσης, σήμερα ευνοούνται οι βελτιώσεις ή οι επισκευές στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75