Αστρολόγος προβλέψεις 25/09 Τρίτη

imerisies-21314

Αστρολόγος προβλέψεις 25/09 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής θεός βρίσκεται στον Υδροχόο, απ’ όπου βοηθά στην έκφραση της ατομικότητας και τη θέση του καθενός στο σύνολο. Συνειδητοποιήστε τώρα τον δικό σας ρολό σε αυτή τη νέα εποχή!

Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Θα σημειώσετε πρόοδο, με πνεύμα συνεργασίας και πειθαρχίας. Υπάρχει η ανάγκη συγκρότησης, η ανάγκη πληρότητας καθώς προχωράτε μπροστά με σταθερό βηματισμό!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, κεντρίζοντας την ώθηση και την προώθησή σας. Η Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο, βρέθηκε σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Αυτή η αίσθηση θα διατηρηθεί για λίγες εβδομάδες, ακολουθήστε τη!

zodia-taro-45

Την Τρίτη, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις σε θέματα εκπαίδευσης, ανάμεσα σε μαθητές/φοιτητές και γενικότερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με ανάλογες δραστηριότητες. Αν έχετε παιδιά που είναι μαθητές θα έχετε μεγαλύτερες εντάσεις μαζί τους. Κάποιος συγγενής αρσενικού γένους που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο μέρος θα σας απασχολήσει με τα προβλήματα του. Σήμερα, αποφύγετε τη συναισθηματική απομάκρυνση στις σχέσεις σας ή στις συνεργασίες σας.
Θα υπάρξει ένταση στη συνομιλία με έναν άνδρα που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Οποιοδήποτε πρόβλημα και να προκύψει σήμερα, θα έχει μια απροσδόκητη αλλά λογική λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι ενέργειες που θα κάνετε με γυναίκες όσοι από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα εξελιχθούν υπέρ σας. Οι προσδοκίες σας σχετικά με τις δεσμεύσεις σας σήμερα είναι πραγματικές και ρεαλιστικές. Οι καταστάσεις άγχους θα περάσουν γρήγορα. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για επαγγελματικά ταξίδια ή ταξίδια για άλλο σημαντικό σκοπό.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε πριν πάρετε μια απόφαση που αφορά την εργασία σας ή κάποιο ταξίδι. Οι εργασίες που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας θα είναι σημαντικές και επείγουσες. Σήμερα, θα έχουν ιδιαίτερη σημασία γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν σε αυτά τα τρία ζώδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/09 Τρίτη

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των υλικών/περιουσιακών σας αναγκών. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε σημαντικά οικιακά προβλήματα. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα εάν συνεργάζεστε ή αν ο σύντροφός σας ζει σε άλλη πόλη (ή χώρα).

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας γεμάτοι με μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε αποφύγετε το άγχος. Η μέρα υποδεικνύει σημαντικά γεγονότα ή αποφάσεις σχετικά με την εργασία, τα ταξίδια ή την ερωτική σας ζωή.

Ωροσκόπια για την Πανσέληνο στον Κριό:

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia