Αστρολόγος προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

imerisies-2414-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται η θεά του έρωτα, κάνει τις προθέσεις σας έντονες και με βάθος… Εστιάστε στα θετικά της κάθε περίστασης!

Η Σελήνη βρίσκεται στην αποδοτική Παρθένο. Θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Ερμή από τον Σκορπιό, που σας κρατά σε εγρήγορση και σε ορθή πορεία. Μετά η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μέχρι τη στιγμή που θα μπει στον Ζυγό. Θα νιώσετε και πάλι την ανάγκη για αρμονία και συνέργεια στις σχέσεις σας!

Η Σελήνη βρίσκεται σε πλήρη χάση, στην Βαλσαμική φάση της. Αύριο αναμένεται να αναδυθεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα απαιτήσει αλλαγή στην εστίασή σας… Στραφείτε σε όσα θεωρείτε σημαντικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή είναι μια μέρα κατά την οποία καλό θα ήταν να δώσετε προτεραιότητα στην κοινωνική ζωή, στις επαφές σας με σημαντικούς ανθρώπους. Μια προσωπική σχέση με ένα ζευγάρι παντρεμένο ή μη, θα αποτελέσει ευκαιρία για μια συζήτηση ή συνάντηση. Σήμερα θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, με ένα άτομο στα ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Μπορεί να σχετίζεται με μια αλλαγή στη ζωή αυτού του προσώπου.

Θα έχετε δύσκολη επικοινωνία με ανθρώπους στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Δεν αποκλείονται δυσάρεστες συγκρούσεις με τέτοιους ανθρώπους. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αγοράσουν ένα δώρο: Για ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που έχει κάποια γιορτή τώρα ή κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Η σημερινή μέρα φέρνει νέα ή προετοιμασία για ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός, αρραβώνα ή γάμο.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές που σχετίζονται με την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Σήμερα θα επιβεβαιώσετε τις εικασίες σας σχετικά με τις ενέργειες κάποιου συγγενή ή φίλου σας. Αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή απάτης ή χειραγώγησης, που μπορεί να καταστρέψει τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας. Ενδεχομένως να χαρείτε που θα λάβετε ένα μικρό εισόδημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, ένα γράμμα ή ένα δέμα. Την Παρασκευή θα εστιάσετε την προσοχή σας στην εργασία σας. Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή δέσμευση με μια γυναίκα, για να συζητήσετε τα τελευταία γεγονότα στη ζωή των ανθρώπων στην οικογένειά σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να συναντήσετε ανθρώπους, με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα και στόχους.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι δυσμενής ημέρα για ταξίδια, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσετε διάφορες δυσκολίες στη διάρκειά τους. Τα πιο σύντομα ταξίδια θα είναι πιο ευνοϊκά στην εξέλιξή τους από όσο τα μακρινά. Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε ένα μικρό εισόδημα στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην προσωπική σας ζωή, θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικές εμπειρίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα έχετε μια οικονομική δέσμευση. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις. Αξιοποιήστε τη για να διευθετήσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την ιδιοκτησία σας. Σήμερα θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις οικιακές σας εργασίες… Η αναβολή τους για τη Δευτέρα μπορεί να προκαλέσει πρόσθετα προβλήματα και επιπλοκές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66