Αστρολόγος προβλέψεις 25/11 Κυριακή

erwtikes-1314

Αστρολόγος προβλέψεις 25/11 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Τοξότη που βρίσκεται, προσδίδει σε όλους διάθεση για εξερευνήσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή να είστε πιο ανοικτοί, σε φιλοσοφικό και πνευματικό επίπεδο.

Ο Δίας βρίσκεται επίσης στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Αυτός είναι ένας αίσιος κύκλος για διεύρυνση, μάθηση και κατανόηση καθώς προχωράτε μπροστά. Ο Ήλιος συναντά τον Δία, για να ανοίξουν μαζί αυτό τον καινούργιο κύκλο!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Καρκίνο, όπου συναντά τον Άρη από τους Ιχθύες. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που στρέφει την προσοχή στο σπιτικό σας και την οικογένεια, στην τρυφερότητα και την φροντίδα. Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Κρόνο, κάνοντάς σας πιο υπεύθυνους. Ετοιμάστε τις λίστες σας και ελέγξτε τις διπλά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι είναι μια μη εργάσιμη μέρα, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια ευχάριστα νέα για μια ενδιαφέρουσα δουλειά ή επαγγελματική πρόταση. Οι πληροφορίες και οι προτάσεις που θα λάβετε σήμερα κρύβουν μια σημαντική ευκαιρία για σας, οπότε μην τις αγνοήσετε. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα πρέπει απροσδόκητα να χρειαστεί να απορρίψουν μια πρόσκληση ή να διακόψουν μια σχέση τους.

Η Κυριακή δεν θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές υποθέσεις. Αντίθετα, ενδέχεται να προκύψουν προσωρινά προβλήματα που θα σχετίζονται με τα χρήματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να προκύψει μια δυσάρεστη σύγκρουση στις ζωές ανδρών και γυναικών ηλικίας άνω των 35 ετών.

Αστρολόγος προβλέψεις

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Κυριακή θα κάνετε συζητήσεις για κάποια οικονομικά ζητήματα, δεσμεύσεις και πληρωμές που θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές, η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας, να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ακόμη και για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Κυριακή θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι για το μέλλον σας, ειδικά εκείνοι που έχετε υποστεί μια δυσάρεστη κρίση στη ζωή σας τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε συναισθήματα για μια παλιά σας αγάπη, αλλά μην σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν έχει καμία προοπτική. Σήμερα, οι σχέσεις σας με τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα είναι σημαντικές για εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Κυριακή θα έχετε χρήσιμη επικοινωνία με φίλους από κοντά και μακριά. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα προσελκύσουν την προσοχή σας με την ιδιωτική ζωή τους. Η μέρα δεν θα είναι παραγωγική για σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την χαραμίσετε κάνοντας άσκοπες δραστηριότητες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια άμεση δέσμευση με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή επαφές κυρίως με άτομα νεαρής ηλικίας. Η μέρα φέρνει νέα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, πιθανόν ενός κοριτσιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4