Αστρολόγος προβλέψεις 26/06 Τετάρτη

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Αστρολόγος προβλέψεις 26/06 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης θα ανοίξει τη μέρα στον Καρκίνο αλλά αργότερα θα περάσει στον Λέοντα.

Η ενέργεια αυτού του καλοκαιριού θα διέπεται από τις διαδρομές του Ερμή μεταξύ Καρκίνου και Λέοντα. Θα υπάρξει και ένας ανάδρομος κύκλος του. Όμως θα σας παράσχει όλη την ορμή και την άνεση, να δημιουργήσετε και να χαρείτε καινούργια πράγματα!

Στον Καρκίνο βρίσκεται επίσης ο Άρης. Και ο πολεμιστής πλανήτης φροντίζει να νιώθετε βολικά με τα νέα σας ξεκινήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η διάθεσή σας είναι ηγετική. Να φροντίσετε τον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη, οι πράξεις σας θα απαιτούν περισσότερη σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Η δύναμή σας θα φανεί από την ικανότητά σας να ακολουθείτε τους στόχους και τα σχέδιά σας χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας και χωρίς να ακολουθείτε τυφλά τις συμβουλές των ανθρώπων γύρω σας. Οι άντρες θα είναι πιο επιτυχημένοι από τις γυναίκες στις ενέργειές τους, καθώς οι δεύτερες θα είναι πιο υποχωρητικές και θα προσαρμόζονται στις επιθυμίες των άλλων.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί να χάσουν ευκαιρίες που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σημαντικές για αυτές. Σε γενικές γραμμές, οι φιλοδοξίες σας σήμερα θα καθορίσουν την επιτυχία σας. Οι σχέσεις σας με άτομα στο εξωτερικό μπορεί να έχουν μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εξέλιξη για εσάς.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 26/06 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ρομαντικές περιπέτειες. Η συμβουλή μας είναι να μην αγνοήσετε τη σημασία ορισμένων γεγονότων και να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν θα έχουν σημασία στο μέλλον. Η μέρα φέρνει επιτυχία σε ενδιαφέροντα ή χρήσιμα εγχειρήματα και ενέργειες. Να περιμένετε σημαντικά νέα που θα αφορούν μια γυναίκα.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε μια συνάντηση ή κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με νέα σχετικά με κάποιον που γνωρίζετε και ζει σε άλλη πόλη. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από μακριά.Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που δεν πρέπει να καθυστερήσετε.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα βιώσετε κάποιες εκπλήξεις που θα έχουν σχέση με την δουλειά ή την επιχείρησή σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι συνέπεια των προηγούμενων ενεργειών και αποφάσεων σας. Την Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα πάρουν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ένα πρόβλημα με μια γυναίκα, γιατί δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε την εξέλιξή του.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/06 Τετάρτη

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα χαρείτε με κάποια χρήματα που έχουν καθυστερήσει ή αναβληθεί μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους. Η Τετάρτη υποδεικνύει κάποιο απροσδόκητο γεγονός ή νέα σχετικά με έναν άντρα. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot