Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Κυριακή

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, ωθώντας τους πάντες να γίνουν πιο δημιουργικοί!

Είναι στο χέρι σας να είστε πιο χαρωποί, αρκεί να εκφράζετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Αυτό πιστοποιεί και μια θαυμάσια συνάντηση του Ήλιου, με τη Σελήνη από τον αρμονικό Ζυγό. Μοιραστείτε τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και τις δημιουργικές εμπειρίες σας!

Αργότερα η Σελήνη θα δεχθεί διαδοχικές προκλήσεις από τους διαμένοντες στον συντηρητικό Αιγόκερω: Τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο. Φροντίστε να ακολουθείτε τους κανόνες που έχουν επιβληθεί, προκειμένου να ανακάμψουν όλα τα κοινωνικά συστήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ελέγξετε τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σας. Εάν είναι εργάσιμη ημέρα για εσάς, καλύτερα να εργαστείτε μόνοι. Θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι να δείξετε ότι μπορείτε να είστε χρήσιμοι στους ανθρώπους γύρω σας με τις ικανότητες (δεξιότητες) που έχετε. Η Κυριακή είναι μέρα δημιουργίας. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι κάπως ευάλωτη. Θα είναι δύσκολο να εκφραστείτε, έτσι ώστε οι άλλοι να σας καταλάβουν σωστά και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G  Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες συναισθηματικές εμπειρίες ή συναντήσεις με παλιούς φίλους. Καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τα παιδιά σας. Πολλοί θα εκπλαγούν από τις πληροφορίες που θα λάβουν για ένα συμβάν. Θα βιώσετε μια αναμενόμενη ή απροσδόκητη αλλαγή, μια μεταμόρφωση στην προσωπική ζωή ή τον εαυτό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε μια νέα ή απροσδόκητη εξέλιξη στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συγκεντρώσεις ή συνομιλίες με συγγενείς. Γεγονότα ή όνειρα θα σχετίζονται με ανθρώπους και εμπειρίες από το παρελθόν. Θα ενοχληθείτε από τη συμπεριφορά ή τα λόγια μιας νεαρής γυναίκας, αλλά μην δείξετε τα συναισθήματά σας και, αν είναι δυνατόν, αγνοήστε αυτό το άτομο.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τις ιδιοτροπίες των συγγενών σας. Η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα, με ένα τηλεφώνημα που θα βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Ενδεχομένως να λάβετε πρόσκληση για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής. Η μέρα θα φέρει ένα καλό εισόδημα, κέρδος ή απροσδόκητα χρήματα σε κάποιους από εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή μπορείτε να έχετε διάφορες προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους και γνωστούς. Αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με την επίλυση οικονομικών προβλημάτων, καθώς οι επιλογές σας είναι περιορισμένες. Σε ερωτικό επίπεδο, είναι πιθανό να ερωτευτείτε απροσδόκητα με έναν ακατάλληλο σύντροφο ή κάποιον που θα μείνει στη ζωή σας για μικρό χρονικό διάστημα. Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα ιδιοκτησίας. Όποια θέματα προκύψουν, θα επιλυθούν γρήγορα χάρη της προθυμίας σας να συμβιβαστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75