Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Παρασκευή

where are you

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται η θεά της αγάπης, φροντίζει για την αρμονία στο σπιτικό και την οικογένειά σας!

Η Αφροδίτη βοηθά να εξομαλύνεται κάθε πιθανή δυσχέρειά σας. Από αύριο θα διαμένει στον Λέοντα. Στο μεταξύ, στον Καρκίνο παραμένει ο Ερμής. Συνεχίσει να κινείται ανάδρομος μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θέση που ευνοεί ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε. Είναι μια μέρα που διέπεται από αίσιες δονήσεις για καθετί γήινο. Χαρείτε τις ανθρώπινες απολαύσεις σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να παραμείνετε ρεαλιστές. Μην περιμένετε γρήγορη επιτυχία στα νέα σας εγχειρήματα. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις με τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Σήμερα οι άνδρες θα πρέπει να σκεφτούν καλά τα έξοδα που θα κάνουν και να αποφύγουν να λειτουργήσουν συναισθηματικά σε οικονομικά θέματα.

Καλό θα ήταν να μην υποψιαστείτε άδικα τα λόγια και τις προτάσεις των ατόμων που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, επειδή θα σας προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική σας υγεία.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Έχετε μπροστά σας μια μέρα γεμάτη με συναισθηματικές εξελίξεις που μπορεί να διαρκέσουν και τις επόμενες ημέρες. Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας για σήμερα. Να είστε ευαίσθητοι και δεκτικοί στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να τσακωθείτε. Μην χαλάσετε τις ευνοϊκές τάσεις της σημερνής ημέρας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Παρασκευή θα έχετε προσωπικές δεσμεύσεις με συγγενείς ή φίλους. Ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια κάποιων φίλων θα αποτελέσει αφορμή για μια συγκέντρωση. Σήμερα θα πάρετε μια απόφαση που θα επιλύσει ένα πρόβλημά σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα καλά νέα σήμερα θα προέλθουν από άτομα έξω από την πόλη σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα θέλετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι σας σήμερα, θα σας κοστίσουν περισσότερα χρήματα ειδικά αν βιάζεστε να τα επιλύσετε. Σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα που θα αφορούν κάποιο γνωστό σας άτομο. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή, αν θέλετε να κερδίσετε την αγάπη και να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες του/της συντρόφου σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να ταξιδέψετε για δουλειά ή για κάποιο άλλο σημαντικό έργο. Μπορεί να προκύψουν διάφορες νέες περιστάσεις για τις οποίες δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκδηλώσεις ζήλειας, διότι οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65