Αστρολόγος προβλέψεις 26/08 Τετάρτη

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

Αστρολόγος προβλέψεις 26/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης διαμένει στην Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Στήστε μια υγιή καθημερινότητα και θα σας ικανοποιεί η βελτίωση της ζωής σας!

Η μέρα διέπεται από αρκετή αισιοδοξία, όση χρειάζεται για να διατηρείτε τα απαραίτητα όρια. Με τη Σελήνη στον Τοξότη, είστε δεκτικοί για ό,τι μπορεί να σας πάει παρακάτω. Η σωστή διαχείριση των σχεδίων σας θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια!

Τον Τοξότη κυβερνά ο Δίας, που συγκατοικεί με τον Πλούτωνα στα εδάφη του Αιγόκερω. Τώρα «διδάσκεστε» πώς να είστε ελεύθεροι, υγιείς και περισσότερο κατανοητικοί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη αποφύγετε νέες δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν εργάζεστε με χρήματα ή εάν το κέρδος είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Αφιερώστε χρόνο για να ξαναθυμηθείτε περασμένα όνειρα και επιθυμίες, που λόγω περιστάσεων έχετε εγκαταλείψει. Είναι σημαντικό να δείτε ποια είναι τα καλύτερα ταλέντα σας, τα ελαττώματα, οι αδυναμίες σας ή τι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να μην προσβληθείτε από ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Σε γενικές γραμμές, όλα θα εξαρτηθούν από την αγνότητα των πράξεων σας. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό, ανεξάρτητα από τη γνώμη των ανθρώπων γύρω σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε επιτυχία. Αυτή θα αποτελέσει τη βάση για εξέλιξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων τις επόμενες ημέρες. Ευνοείται η ολοκλήρωση μιας σημαντικής δέσμευσης για την οικογένειά σας. Είναι πιθανές κάποιες ερωτικές γνωριμίες και εμπειρίες. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εμπειρίες με ένα παιδί που δεν ζει μαζί σας. Καθαρίστε το σπίτι σας από περιττά πράγματα και διώξτε την αρνητική ενέργεια.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός στη δουλειά σας. Ενδεχομένως να έχετε ξεχωριστές εμπειρίες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις. Μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση, από κουτσομπολιά ή ίντριγκες κάποιου εναντίον σας. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν καθοριστικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Πιθανόν κάποια απροσδόκητα γεγονότα ή εμπειρίες θα απαιτήσουν σημαντικές αποφάσεις – αλλά μην βιαστείτε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί και να αξιολογήσει τα πράγματα.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη πολλοί θα ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός επερχόμενου ταξιδιού. Στη δουλειά μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που θα σας αγχώσει προσωρινά. Σε γενικές γραμμές η μέρα έχει θετικό προσανατολισμό, με ευκαιρίες για ανάπτυξη σε θέματα που θεωρείτε σημαντικά. Η στάση ενός συναδέλφου, φίλου ή γείτονα, μπορεί να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Μικρά κέρδη ή απροσδόκητα χρήματα είναι πιθανά.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα συνεχιστεί η ενδιαφέρουσα εξέλιξη γεγονότων στη ζωή σας. Ενδεχομένως να έχετε συναντήσεις με τους εκπροσώπους ενός ιδρύματος, οργανισμού ή εταιρείας. Είναι καλή μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά αν πηγαίνετε κάπου για πρώτη φορά. Να λάβετε υπόψη την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων γύρω σας και να μην τους προκαλέσετε συναισθηματικά. Θα χαρείτε με κάποια νέα που θα λάβετε ή μια πρόσκληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65