Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Πέμπτη

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, εντείνει τη διάθεση για μάθηση και μόρφωση. Είναι καλή στιγμή για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ο κόσμος αλλάζει συνεχώς γύρω μας και πρέπει να συμβαδίζουμε!

Ο Ερμής από τον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι μια προκλητική όψη, τραβώντας την προσοχή σε τομείς σας που ίσως χωλαίνουν!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στην Παρθένο, γι’ αυτό δώστε προσοχή στο πρόγραμμά σας: Θα βοηθήσει να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας. Με το φεγγάρι σε χάση, να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεών σας για τη Νέα Σελήνη. Αναμένεται να αναδυθεί το Σάββατο στον Ζυγό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, εστιάστε την προσοχή σας στην οικογένειά σας και στις ερωτικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Να πραγματοποιήσετε συζητήσεις που θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο μέλλον σας. Σήμερα, ένας άντρας που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα έχει ευνοϊκή επίδραση στις ενέργειές σας.

Υπάρχει περίπτωση να σας επισκεφτούν συγγενείς στο σπίτι σας ή να σας τηλεφωνήσουν: Θα μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματά τους ή θα σας ζητήσουν βοήθεια. Θα πληροφορηθείτε απροσδόκητα μέσω μιας συζήτησης ή κάποιων νέων που θα ακούσετε για ένα σημαντικό ή ενδιαφέρον γεγονός που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες και σας είχε διαφύγει. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τις αγορές. Μπορεί να κάνετε λάθος στην τιμή ή να αγοράσετε κάτι σε υψηλότερη τιμή από ότι θα μπορούσατε να το βρείτε σε άλλα καταστήματα.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα στην οικογένειά σας. Είναι απίθανο να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Σήμερα θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων και ιδεών. Θα έχετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες επαφές με γυναίκες που ζουν σε άλλη χώρα. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Πέμπτη θα βιώσετε χαρούμενα γεγονότα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα θα προκύψει μια έκπληξη που θα αλλάξει τα σχέδιά σας ή την εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων. Πολλοί από εσάς θα λάβουν μια πρόσκληση για να ταξιδέψουν ή να συμμετέχουν σε οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με κάποιο επερχόμενο γεγονός. Η Πέμπτη υποδεικνύει μια έκπληξη σχετικά με τη δουλειά σας, που θα έχει σχέση με νέες επιχειρήσεις, πελάτες και άλλες καινοτομίες.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή συνάντηση, με ένα άτομο από τον κύκλο των φίλων ή των γειτόνων σας. Σε γενικές γραμμές, σήμερα η επικοινωνία θα γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Ενδεχομένως να χαρείτε που θα ακούσετε νέα ή κάποιο γεγονός που θα αφορά ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί την Πέμπτη. Σήμερα να περιμένετε μια απάντηση ή μια επιβεβαίωση που αφορά τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Να είστε προσεκτικοί την Πέμπτη, ώστε να μην επιλέξετε λανθασμένο τρόπο ή λάθος προσέγγιση για να λύσετε τα προβλήματά σας. Να είστε προσεκτικοί με τις συμβουλές που θα λάβετε ή με τη βοήθεια που θα σας προσφέρει κάποιος. Σήμερα μπορεί να θυμώσετε με κάποιον φίλο που καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και την καλοσύνη σας. Σας περιμένουν σημαντικά γεγονότα ή συνομιλίες με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Σκορπιού, των Ιχθύων ή του Καρκίνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66