Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Τετάρτη

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό, θέση που ενθαρρύνει και ευνοεί τη συνεργασία.

Οι επικοινωνίες, οι πληροφορίες και η λήψη αποφάσεων, είναι επίσης τομείς του Ερμή. Μέσα στον Ζυγό διευκολύνει τους πάντες να δουν και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, προκειμένου να πάρουν πιο ορθές αποφάσεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας σε όλους ώθηση για βήματα παρακάτω. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί περισσότερο έλεγχο και εστίαση σε καθετί που κάνετε. Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, φροντίστε να μείνετε στην πορεία σας!

zodia-taro-45

Την Τετάρτη, θα είναι δύσκολο για εσάς να συμβιβαστείτε και θα αισθάνεστε συναισθηματικά πληγωμένοι, πρώτα απ ‘όλα από τον εαυτό σας. Οι σκέψεις σας θα πετάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Εναπόκειται σε σας να παραμείνετε προσγειωμένοι στο έδαφος και να επιδείξετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο με τα λόγια και τις πράξεις σας. Η καλή εξέλιξη της μέρας περιλαμβάνει καθήκοντα και δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας που γνωρίζετε θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, θα απαιτήσει φροντίδα ή θα αποτελέσει λόγο για μια συζήτηση (κυρίως μέσω τηλεφώνου). Η σημερινή θα είναι μια ημέρα κατά την οποία οι αποφάσεις που θα πάρετε δεν θα μπορούν να διορθωθούν.

Ωροσκόπια για την Πανσέληνο στον Κριό:

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα επιβαρυνθείτε με προβλήματα στο σπίτι ή σε κάποια ιδιοκτησία σας. Η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη γιατί θα απαιτήσει από εσάς να εστιάσετε περισσότερο στις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Μια σύγκρουση με φίλους θα είναι μια δοκιμασία για τις σχέσεις σας, αλλά μην καταχράστε την υπομονή των άλλων.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα δυσκολευτείτε να συνεργαστείτε με πελάτες ή συναδέλφους. Θα έχετε διάφορες δυσκολίες στις συναντήσεις και τις οικονομικές συζητήσεις. Σήμερα θα είστε αισθησιακοί, ευαίσθητοι και εύθικτοι στη σχέση σας με έναν άνδρα (ή άνδρες) κυρίως από την οικογένειά σας. Πολλοί από εσάς θα έχουν μια δέσμευση που θα αφορά τη δημιουργία ενός οικονομικού εγγράφου, ένα συμβόλαιο ή μια πίστωση.

chartomantia-087

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τετάρτη, αποφύγετε να βασιστείτε στις υποσχέσεις των άλλων. Σήμερα, όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας προσπάθειες και δραστηριότητες. Την Τετάρτη, θα είστε σε θέση να δεσμευθείτε με άτομα από διαφορετική τοποθεσία. Τα σχέδια ή οι προσδοκίες που σχετίζονται με τα ταξίδια θα αποδειχθούν μη ρεαλιστικά, όχι καλά μελετημένα ή οργανωμένα.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/09 Τετάρτη

Οι βασικές δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα σχετίζονται με το οικονομικό κόστος. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η σημερινή μέρα θα προκαλέσει στιγμές μεγαλύτερης έντασης ή στενοχώριας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα από διάφορα μέρη θα είναι σημαντικές για εσάς και η εξέλιξή τους θα σας βοηθήσει πολύ στα μελλοντικά σας σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia