Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Παρασκευή

little-fairy

Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, σας βοηθά να δείτε όσα αξίζουν ακόμα και κάτω από την επιφάνεια. Σήμερα η Αφροδίτη είναι ακριβώς στη μέση της ανάδρομης διαδρομής της. Θα σας δώσει όσα χρειάζεστε, θα λάβετε απαντήσεις. Η γνώση όσων θέλετε, είναι δεδομένη. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο σήμερα, συγκυρία που αποτελεί μεταίχμιο!

Η μέρα ανοίγει με την Πανσέληνο ακόμα σε ισχύ στον Ταύρο. Η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία από τον Σκορπιό. Θα δείτε με διαύγεια πόσα αντέχετε, που μπορεί να είναι περισσότερα απ’ όσα νομίζατε. Αν δεν έχετε διευθετήσει κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, κάντε το άμεσα!

Η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, ωθώντας σας να προχωρήσετε τις υποχρεώσεις σας. Το πέρασμα του φεγγαριού στους Διδύμους στη συνέχεια, θα φέρει πάρα πολλές συζητήσεις… Λύστε και ξεκαθαρίστε τα πάντα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε παλιές ιδέες και σχέδια. Τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εσάς. Θα πάρετε βοήθεια ή πολύτιμες συμβουλές από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Την Παρασκευή θα εκπλαγείτε από γεγονότα ή νέα που αφορούν την τωρινή ή την προηγούμενη ερωτική σας σχέση. Αν ταξιδεύετε σήμερα για δουλειά ή για συγκεκριμένο σκοπό, να περιμένετε επιτυχία και ικανοποίηση. Θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, με σκαμπανεβάσματα σε σημαντικά θέματα. Θα κριθεί αναγκαίο να αλλάξετε άμεσα τα σχέδια σας και να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας. Η επιρροή ενός άντρα στις παρούσες δεσμεύσεις σας θα είναι επωφελής για εσάς (ακόμη και αν δεν σας αρέσει).

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα καλό θα ήταν να είστε ανοιχτοί στις πληροφορίες και τις προτάσεις που θα λάβετε από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Θα ανησυχήσετε για νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν εκπρόσωπο οποιουδήποτε από αυτά τα τρία ζώδια: Ιχθύες, Καρκίνος ή Σκορπιός. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δυναμική επικοινωνία, καθώς και ταχέως μεταβαλλόμενες διαθέσεις και σχέδια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα λυπηθείτε με νέα ή συζητήσεις με κάποιον φίλο σας. Οι προγραμματισμένες ή απροσδόκητες συναντήσεις σήμερα θα σας απογοητεύσουν ή θα σας ανησυχήσουν παρά θα σας δώσουν θετικά συναισθήματα. Τα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε θα αποτελέσουν σημαντικό θέμα σε μερικές από τις συνομιλίες που θα κάνετε σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε ευχάριστες δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με νέα από κοντά και μακριά. Μπορεί να προκύψουν γεγονότα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού ή με κάποια γενέθλια. Θα χαρείτε με νέα που θα λάβετε από έναν άντρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia