Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Σάββατο

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Προετοιμάζεται να συναντήσει τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο ήδη 11 χρόνια!

Αργά και σταθερά, η προσοχή σας στρέφεται προς όσα χρειάζονται την επιμέλειά σας. Είναι όσα διασφαλίζουν τη δομή ή το σύστημα της καθημερινότητάς σας!

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, το κλειδί της ημέρας είναι η συνεργασία. Ίσως να χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από πλευράς σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Η Σελήνη συναντά τον Άρη και μαζί θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Κρόνο. Να είστε προσεκτικοί και περισσότερο υπομονετικοί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, διασκέδαση και πεζοπορία: Για συγκεντρώσεις με τους φίλους ή την οικογένειά σας, και γενικά για διασκεδαστικές δραστηριότητες. Σήμερα μπορείτε να κάνετε ψώνια, να αγοράσετε στον εαυτό σας καινούργια ρούχα ή να πάτε για ένα ωραίο δείπνο. Κάθε δώρο που θα κάνετε σήμερα θα εκληφθεί ως ειδικό μήνυμα. Οι σχέσεις σας με τα άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα είναι χρήσιμες για εσάς.

Αν έχετε φίλους ή συγγενείς στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, που ζουν σε άλλο μέρος, σήμερα θα βιώσετε μια ανησυχία για τη σχέση σας μαζί τους. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τον αρραβώνα ή το γάμο ενός άντρα στον κύκλο των συγγενών σας. Η σύγκρουση με μια νεαρή γυναίκα που θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει, να σας κοροϊδέψει ή να δράσει κακόβουλα εναντίον σας μπορεί να μετατραπεί σε μάχη.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα διάφοροι άνθρωποι και περιστάσεις θα ευνοήσουν την εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, ώστε να μην χαραμίσετε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας. Αξιοποιήστε τη μέρα αυτή για ερωτικές εμπειρίες. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι για να σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος λόγω μιας δικής σας εσφαλμένης αντίληψης ή απροσεξίας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας, οπότε εστιάστε την προσοχή σας στα πράγματα που σχετίζονται με τα χρήματα (αλλά όχι τα τυχερά παιχνίδια). Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα προκληθούν από τις βιαστικές ενέργειες ή τις υποσχέσεις σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά κάθε νέο ή πληροφορία που θα μάθετε κατά τις συζητήσεις σας με άλλους ανθρώπους. Αν το κάνετε αυτό, θα σας δοθεί μια νέα ιδέα ή μια νέα ευκαιρία. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα νέο ξεκίνημα ή για την ανάπτυξη νέων επαφών. Εάν χάσετε κάτι σήμερα ή χωρίσετε με κάποιον/α, κοιτάξτε με θάρρος μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάτε πίσω.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/10 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με την οργάνωση του σπιτιού σας, πιθανότατα για να κάνετε το περιβάλλον σας πιο άνετο για τη χειμερινή περίοδο που έρχεται. Το Σάββατο φέρνει διάφορες εκπλήξεις, η εξέλιξη των οποίων θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, σήμερα θα προκύψουν και διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που θα περάσουν γρήγορα. Δοκιμάστε την τύχη σας με ένα λαχείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66