Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Δευτέρα

astrologia-ioynios-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της στον Καρκίνο που κυβερνά, σηματοδοτεί μια εξαιρετική έναρξη της καινούργιας εβδομάδας και μάλιστα τη μέρα που ηγείται η ίδια!

Το σπιτικό σας, η οικογένεια, οι παραδόσεις, το φαγητό αλλά και ο τρόπος ζωής σας, θα είναι στα θέματα που θα κυριαρχήσουν στη σκέψη σας. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εντείνοντας την εστίασή σας στην ολοκλήρωση όσων ασχοληθείτε!

Ο Ήλιος συναντά τον Δία σήμερα, ανοίγοντας έναν καινούργιο ετήσιο κύκλο. Ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και θέστε στόχους, για όσα θέλετε να μάθετε ή μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε τους επόμενους 12 μήνες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα, θα ασχοληθείτε με διάφορα θέματα στο σπίτι ή σε κάποια άλλη ιδιοκτησία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσετε και να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να αγοράσετε δώρα ή να τα στείλετε σε διάφορα μέρη του κόσμου. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση που θα σας φέρει τύχη ή επιτυχία κυρίως σε ένα οικονομικό σχέδιο.

Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας που ζει σε άλλο μέρος. Όσοι έχετε ήδη καθήκον να φροντίσετε για τη θεραπεία ενός ατόμου στο σπίτι ή για την υγεία ενός συγγενή, θα ανησυχήσετε για την εξέλιξη της θεραπείας του.

Αστρολόγος προβλέψεις

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είναι σημαντική και καλή ημέρα για την οικογένεια και τις ερωτικές σας σχέσεις και συναντήσεις. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια σημαντική επιτυχία για το σπίτι σας, να μιλήσετε για μια μελλοντική συμβίωση με τον ερωτικό σας σύντροφο και άλλα. Η σημερινή μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για γάμο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, έχετε μπροστά σας μια ευχάριστη μέρα. Στη διάρκειά της μπορείτε να επιτύχετε σημαντική εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων. Μπορεί να υπάρξει ένταση ή μια σύγκρουση που σχετίζεται με χρήματα. Μπορεί να απαιτεί την αναζήτηση μιας λύσης και όχι την επιδείνωση του προβλήματος. Αυτή η μέρα θα σας ευχαριστήσει με νέα που αφορούν τους φίλους σας ή τη γέννηση ενός παιδιού.

taro-6-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορείτε να διαθέσετε χρόνο και χρήματα για να διασκεδάσετε. Η μέρα φέρνει χαρούμενα νέα ή ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια καλή μέρα στην εργασία τους και θα είναι σε θέση να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους υποθέσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση: Ίσως σας δώσει την αίσθηση ότι χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Αυτή η σύγχυση ή ο πανικός μπορεί να αφορούν τη δουλειά ή την οικογένειά σας. Θα είναι σημαντικό να αναζητήσετε γρήγορα μια λογική λύση και δράση, να αποφύγετε σκοτεινές σκέψεις ή αρνητικά σχόλια. Όπου εμφανιστεί μια τέτοιου είδους κατάσταση, σίγουρα θα οφείλεται σε δικό σας λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio