Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Τρίτη

imerisies-21214

Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του πολεμιστή πλανήτη στον Σκορπιό, διέπεστε από ορμή και κίνητρο να σημειώσετε πρόοδο!

Η Νέα Σελήνη αναδύεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη. Πρόκειται για την έναρξη μιας εξαιρετικά θετικής και αισιόδοξης περιόδου για όλους. Είναι η στιγμή να θέσετε τους πιο καινοτόμους στόχους σας!

Να ξέρετε ότι η επόμενη Νέα Σελήνη αναμένεται στον Αιγόκερω, στις 26 Δεκεμβρίου. Αλλά εκείνη θα συνοδεύεται από μια Ηλιακή Έκλειψη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα είναι περιορισμένα τα πράγματα που θα μπορείτε να κάνετε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μια δυσάρεστη μέρα. Θα τα πάτε καλά στη δουλειά ή την επιχείρησή σας, όπου θα προκύψουν απροσδόκητες και ευνοϊκές καταστάσεις. Η τύχη θα είναι με το μέρος όσων δουλέψουν σκληρά και πάρουν πρωτοβουλίες. Οτιδήποτε καλό επιτύχετε την Τρίτη, θα βασιστεί στη σκληρή δουλειά σας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια της μέρας μην παραβλέψετε την κακή συμπεριφορά, την αγένεια ή τα ψέματα από ένα παιδί, είτε είναι δικό σας είτε όχι.

Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ειδικά για τις γυναίκες. Οι οικονομικές υποθέσεις με μια γυναίκα από άλλο μέρος, θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες και υποσχέσεις, που σχετίζονται με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Μν υποβαθμίζετε τη σημασία της διεκπεραίωσης όλων των εργασιών σας στο σπίτι. Μην επιβαρύνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με δουλειές ή μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη οικογενειακών σχεδίων, ειδικά εάν βρείτε υποστήριξη και βοήθεια από άλλα μέλη της οικογένειας. Εάν έχετε κάποιο συγγενή στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα συμβεί κάποιο ξεχωριστό γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με αυτόν.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τρίτη θα είναι μέρα κατά την οποία θα μπορέσετε να δείξετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο. Παρά ταύτα, δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να χειραγωγήσετε τα συναισθήματα ή τις επιθυμίες των άλλων. Όταν θέλετε να πετύχετε κάτι, μην σκέφτεστε μόνο τα δικά σας συμφέροντα. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το τι θέλουν ή περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Οι συνεργασίες με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη σήμερα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε μια αγχωτική κατάσταση. Μπορεί να επηρεάσει την υγεία ή τα νεύρα σας, να προκαλέσει δυσάρεστες ή ανεπιθύμητες συγκρούσεις στην οικογένεια ή την εργασία σας. Να είστε προσεκτικοί με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη σήμερα… Ειδικά εάν έχετε σημαντικές ευθύνες ή δεσμεύσεις μαζί τους. Πάνω από όλα, να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και να αποφύγετε κάθε είδους σωματική ή ψυχική καταπόνηση.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/11 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα συνεχιστούν χθεσινά γεγονότα και είναι απίθανο να λήξουν σήμερα. Μάλλον πρόκειται για ενέργειες που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να εξελιχθούν πλήρως. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δώσετε υποσχέσεις, που θα είναι σημαντικές για το άλλο εμπλεκόμενο μέρος. Μπορεί να δυσκολευτείτε να τις εκπληρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9