Αστρολόγος προβλέψεις 27/05 Δευτέρα

genia-paidiwn-indigo

Αστρολόγος προβλέψεις 27/05 Δευτέρα

Αστρολόγος προβλέψεις Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται, διαχέει στην ατμόσφαιρα μια διάθεση μνήμης αλλά και τιμής προς όσα έχουν πραγματικά σημασία!

Δείξτε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε κατακτήσει και όσα έχετε αποκτήσει. Είναι μέρα αναμνήσεων και αντανάκλασης του παρελθόντος στο μέλλον.

Επίσης, η ατμόσφαιρα αυτή προάγει τα συναισθήματα και την ευαισθησία. Αξιοποιήστε τη για να βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με καθήκοντα που δεν σας είναι ευχάριστα ή σχετίζονται με άτομα με τα οποία δεν αισθάνεστε άνετα. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με έναν άντρα που συμμετέχει στην καθημερινή σας ζωή. Πιθανόν να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει προς δικό του όφελος ή να συγκαλύψει τα σχέδια ή τις ενέργειές του.

Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, δεν θα σας εκπλήξουν και θα περάσουν γρήγορα. Κάποια προβλήματα στη δουλειά σας ή στη δουλειά (σχολείο) ενός ατόμου στην οικογένειά σας μπορεί να είναι η αιτία μιας διαφωνίας ή μια σύντομης έντασης στο σπίτι σας.

zwdia-taro-astra

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με άσχημη ή απαισιόδοξη διάθεση. Αν ξεκινήσετε την εβδομάδα σας έτσι, οι επιτυχίες σας σήμερα πιθανότατα θα είναι ήσσονος σημασίας ή με ελάχιστη απόδοση. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, για τη διευθέτηση πληρωμών ή εγγράφων.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση οικονομικής φύσεως. Μερικοί από εσάς θα χρειαστεί να επισκεφτούν ένα κρατικό θεσμό, μια τράπεζα, εφορία ή άλλο θεσμικό όργανο. Στην ερωτική σας ζωή θα προκύψουν συναισθήματα που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν σήμερα δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, θα εξελιχθεί καλά μελλοντικά.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή μέρα θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη σε σημαντικά οικονομικά θέματα για τα οποία έχετε σχέδια ή προσδοκίες. Μια εκδήλωση με συγγενείς ή φίλους θα σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα σήμερα. Σε γενικές γραμμές, η Δευτέρα φέρνει περισσότερα θετικά γεγονότα και αποκτήματα. Μπορεί να θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιου γεγονότος ή λόγω σημαντικών νέων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα βιώσετε ευχάριστα γεγονότα, αρκεί να μην σκέφτεστε υπερβολικά τα προβλήματα που ξεκίνησαν πριν από καιρό. Παρακολουθήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε από τον περίγυρό σας, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για σημαντικά νέα ή γεγονότα. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των προσωπικών, οικογενειακών ή κοινωνικών σας επαφών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot