Αστρολόγος προβλέψεις 27/06 Πέμπτη

08b282bed88832c9197a25b1ea22b623_XL

Αστρολόγος προβλέψεις 27/06 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, σας διαβεβαιώνει ότι έπονται επεκτάσεις. Με τις πολλές απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα, είναι εξαιρετικά υποβοηθητική αυτή η θέση του Δία: Προστατεύει και διασφαλίζει κάθε διαδικασία!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Κριό. Αλλά σύντομα θα βγει από αυτό και θα περάσει στον Ταύρο, όπου θα διαμείνει μέχρι το Σάββατο.

Αξιοποιήστε το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο, για να ασχοληθείτε με όσα θέλετε να έχουν διάρκεια. Επίσης, φροντίστε όσα σας παράσχουν άνεση και χαλαρότητα. Αργότερα η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Ουρανό. Ίσως να σας προκύψει μια έκπληξη ή μια φαεινή ιδέα!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, η εξέλιξη κάθε γεγονότος θα εξαρτηθεί από τα συναισθήματα και τη διάθεσή σας. Οι πράξεις σας θα καθοριστούν από τις προσωπικές σας επιθυμίες, οι οποίες πιθανότατα είναι καλές, αλλά μπορεί να συνοδεύονται από ιδιοτροπίες ή εξωπραγματικές απαιτήσεις.

Σήμερα, τα συναισθήματα και οι ασυνείδητες αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν μια αγχωτική κατάσταση ή ένα ατύχημα. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δώσετε αγάπη χωρίς να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες. Η σημερινή μέρα φέρνει εμπειρίες που θα σχετίζονται με φυσικά φαινόμενα, πολιτικά ή κοινωνικά γεγονότα ιδιαίτερης σημασίας.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 27/06 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από μερικές από τις ανησυχίες σας. Η ημέρα υποδεικνύει απροσδόκητα γεγονότα που μπορεί να έχουν σχέση με χρήματα. Μπορεί να βιώσετε διάφορα γεγονότα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, που θα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα πρέπει να αναζητήσετε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα σας και να ελέγξετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Η προετοιμασία για ένα επερχόμενο ταξίδι θα σας δημιουργήσει ένταση ή ανησυχία. Οι σχέσεις σας με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες θα είναι περίπλοκες, αλλά όχι επεισοδιακές. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποιο ξεχωριστό γεγονός ή νέα στην οικογένειά σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αγχωθείτε με κάποια προβλήματα στο σπίτι σας ή κάποιο πρόβλημα ιδιοκτησίας. Οι ευχάριστες στιγμές της σημερινής μέρας θα σχετίζονται με συναντήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια απροσδόκητη κατάσταση με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας θα προκαλέσει περίπλοκα συναισθήματα που θα επιβαρύνουν τη σχέση σας μαζί του.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/06 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα έρθετε σε επαφή με κάποιον άντρα, για επαγγελματικό ή διοικητικό σκοπό. Σήμερα θα μπορέσετε να επιτύχετε σε σημαντικά πράγματα για εσάς αφού οι συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να κάνετε περισσότερες εργασίες. Αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με αρνητικούς ή σκληρούς ανθρώπους.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia