Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Δευτέρα

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Με τη θέση της στον Σκορπιό, προσδίδει στην ατμόσφαιρα αρκετή ένταση. Μιας και μόνο μία φορά μηνιαίως η Σελήνη περνά δύο μέρες στον Σκορπιό, κινηθείτε ανάλογα με τη διάθεσή σας!

Η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας!

Ο Ερμής στον Καρκίνο αναζητά την άνεση, στους κόλπους του σπιτιού και της οικογένειας. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό, ωθώντας σας θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες αλλαγές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχετε έντονη επιθυμία για έρωτα και επικοινωνία με φίλους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα είναι ευκολότερο να συνεργαστείτε με τους άλλους ανθρώπους. Θα επιδιώξετε την αρμονία στις σχέσεις σας και θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Οι φιλοδοξίες σας θα μετριαστούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G  Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

chartomantia-098Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας λόγω ανειλικρίνειας. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη συναισθηματικότητα και ευαισθησία. Στην ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να ερωτευθείτε κάποιον/α με την πρώτη ματιά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα και την ανυπομονησία σας, καθώς είστε στην αρχή σημαντικών ενεργειών και δεσμεύσεων. Θα είναι σημαντικό να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε και να δημιουργήσετε σημαντικές επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Είναι ευνοϊκή για αλλαγές κάθε είδους. Η σχέση σας με τις γυναίκες θα εξελιχθεί πολύ καλά, ειδικότερα από τα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χαρείτε με σημαντικά νέα που θα αφορούν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η μέρα υποδεικνύει δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, πληρωμή λογαριασμών και άλλα. Προσέξτε να μην μιλήσετε απρόσεκτα ή να μην ενεργήσετε ανυπόμονα, καθώς μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις στην ερωτική ή οικογενειακή σας ζωή. Τα γεγονότα στη ζωή ενός άνδρα θα αποτελέσουν αφορμή για σοβαρό προβληματισμό ή ξαφνικές αποφάσεις και ενέργειες.

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα για την δουλειά σας. Παρά την αργή εξέλιξη των δεσμεύσεων, θα είστε σε θέση να επιτύχετε. Μπορεί να σας ζητηθεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί θα έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στη ζωή σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για επαφές με φίλους, με τους οποίους θα μοιρασθείτε διάφορα νέα ή εμπειρίες. Εάν ταξιδέψετε, προσέξτε στο δρόμο, ακολουθήστε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα και τις αποσκευές σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Δευτέρα προγραμματίστε καλά τις ενέργειές σας. Μην αγνοήσετε τις λεπτομέρειες καθώς και τις συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις στο σπίτι σας. Στα οικονομικά σας, θα προκύψουν κάποια απρόσμενα γεγονότα, που σχετίζονται με χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65