Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Σάββατο

59292

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020. Από εκεί, σας ωθεί να βάλετε τα πάντα στη θέση που πρέπει να είναι. Απελευθερωθείτε απ’ όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι, προχωρήστε παρακάτω!

Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Η έλξη είναι στο απόγειό της μέσα από την έδρα της. Η θεά του έρωτα θα περάσει αργά απόψε στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα, θα έλξετε την αγάπη ακόμη περισσότερο!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα θέματα και τα εργαλεία που αφορούν την επικοινωνία. Όσα λέτε και όσα σκέφτεστε, οικοδομούν την άποψή σας για όσα τεκταίνονται. Όσο πιο αίσια είναι αυτή η οπτική σας, τόσο πιο ευνοϊκά θα εξελίσσονται όλα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα καλή. Αυτό θα ισχύει περισσότερο για τους άντρες νεαρής ηλικίας. Πολλοί από αυτούς θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας μπορεί να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το άμεσο μέλλον σας. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.

Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα ή μια διαθήκη. Αφήστε την επίλυση ενός οικογενειακού προβλήματος για τις επόμενες μέρες. Σήμερα όλοι θα έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, γεγονός που θα κάνει την επικοινωνία εξαιρετικά περίπλοκη για εσάς.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με άτομα από άλλα μέρη. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή και για προσωπικές εμπειρίες. Ωστόσο, θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε τις ενέργειες και τις δεσμεύσεις σας για την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε ένα πρόβλημα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Το Σάββατο, οι περιστάσεις θα σας διευκολύνουν. Σήμερα, μπορεί να λάβετε μια πρόκληση από μια γυναίκα για μια συνάντηση ή ένα ταξίδι. Το Σάββατο, θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες από συγγενείς σας που ζουν σε άλλη πόλη. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο συμπληρωματικό εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα προκύψουν κάποιες εκπλήξεις που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον. Σήμερα θα χαρείτε με σημαντικά νέα από κάποιον φίλο σας. Το Σάββατο, θα εκπλαγείτε από μια αναπάντεχη χειρονομία προσοχής από κάποιον συγγενή ή φίλο.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/07 Σάββατο

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα έχετε καλή διάθεση σήμερα. Θα γεμίσετε με θετικά συναισθήματα λόγω συγκεκριμένων γεγονότων. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα οικονομικής φύσεως. Άλλοι θα συμμετέχουν σε ένα χαρούμενο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα παιδί. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με αγνώστους ή με άτομα που γνωρίζετε μόνο διαδικτυακά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65