Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Δευτέρα

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, προσπαθήστε να μην προκαλέσετε τον εκνευρισμό ή τη δυσαρέσκεια συναδέλφων, στελεχών ή πελατών. Πιθανόν, για διάφορους λόγους, να υπάρξει μεγάλη ένταση στο χώρο εργασίας σας.

Εάν όλα φαίνονται σχεδόν τέλεια, τότε δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Η Δευτέρα θα φέρει νέα ή συναντήσεις με παλιούς ή ξεχασμένους γνωστούς.

Σήμερα θα έχετε κάποιο όφελος ή θα λάβετε βοήθεια από έναν άνδρα.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα θυμηθείτε διάφορα γεγονότα από το παρελθόν σας. Σήμερα κάντε κάτι για ένα στενό σας πρόσωπο που βιώνει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Θα χάσετε άδικα το χρόνο σας με δυσάρεστα σχόλια σχετικά με τους γείτονες ή τους συναδέλφους σας. Σήμερα, να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις προσδοκίες σας για τα χρήματα ή να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα νιώσετε ικανοποιημένοι από μια επιτυχία ή κάποιο στόχο που πραγματοποιήσατε. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για δικαστήρια ή αγωγές. Σήμερα θα λάβετε απροσδόκητα νέα ή μια πρόσκληση που θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Για μερικούς από εσάς τη Δευτέρα θα προκύψουν κάποια συναισθήματα στο περιβάλλον εργασίας σας που θα περιλαμβάνουν φλερτ ή μια ρομαντική περιπέτεια.

zwdia-768

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, παρακολουθήστε σήμερα προσεκτικά κάποια νέα που θα επηρεάσουν άμεσα την προσωπική ή επαγγελματική ζωή σας. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί κυρίως στις ειδήσεις από το εξωτερικό. Κάθε γεγονός σήμερα θα έχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη τις επόμενες ημέρες. Τη Δευτέρα, μπορεί να λάβετε χρήματα στο σπίτι σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς, κάποιου εγγράφου και άλλων.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις στο χώρο εργασίας σας. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για την εξέλιξη της επιχείρησής σας (αν έχετε). Είναι πιθανό να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Απολαύστε μια χαρούμενη στιγμή στη ζωή σας, ακόμη και αν σας φαίνεται ασήμαντη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw