Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Πέμπτη

20121211-alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Όλοι βιώνουν μια εντατική περίοδο μάθησης, αποκτούν καλύτερη κατανόηση του κόσμου μέσα στον οποίο ζουν!

Τα συνολικότερα συστήματα έχουν αναβαθμιστεί, προκειμένου να υποστηρίξουν τις αλλαγές που συντελούνται… Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς: Παραμείνετε ανοικτοί και ελαστικοί. Σε αυτό θα βοηθήσει η θέση της Σελήνης στον Τοξότη στην αρχή της ημέρας!

Μια αίσια όψη της με τον Άρη από τον Κριό, θα ενισχύει την πρόοδό σας! Στη συνέχεα η Σελήνη περνά σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στα εδάφη του Αιγόκερω. Καιρός να πιάσετε δουλειά, να βάλετε τα πάντα σε σειρά. Μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα τις επόμενες μέρες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη προσπαθήστε να είστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι αν έχετε προβλήματα ή ανησυχίες. Είναι σημαντικό το τι μεταδίδετε στους άλλους. Προσπαθήστε να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας. Το πιθανότερο είναι ότι η επίλυσή τους δεν εξαρτάται από εσάς.

Σήμερα είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε κάθε λεπτό, να μην χάνετε χρόνο σε ανούσια πράγματα. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε, να δείχνετε και να δίνετε στους άλλους τη χαρά της ζωής. Τα προβλήματά σας δεν θα εξαφανιστούν και πιθανόν να εμφανιστούν καινούργια αύριο. Για αυτό κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, που σας δίνουν αισιοδοξία, που σας κάνουν να νιώθετε απασχολημένοι και σημαντικοί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-29/08 Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για νέες γνωριμίες και για την εξέλιξη των υπαρχουσών. Θα πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες για την καριέρα σας ή θα ολοκληρώσετε οικογενειακές δεσμεύσεις. Θα έχετε χρήσιμες επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Να είστε προσεκτικοί σε όλα όσα σχετίζονται με τα χρήματα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανθρώπους στα ζώδια της φωτιάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για την επίλυση ερωτικών ή συναισθηματικών προβλημάτων. Θα χαρείτε με νέα, μια πρόταση ή πρόσκληση από συγγενή ή φίλο. Η μέρα ευνοεί αγορές, οικονομικές δεσμεύσεις και άλλα. Είναι πιθανό να μιλήσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail με έναν φίλο από άλλη πόλη ή χώρα. Οι νέες γνωριμίες με ανθρώπους στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου, κρύβουν μια έκπληξη για εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και Υδροχόου: Την Πέμπτη θα έχετε ρομαντική διάθεση με τάση για ερωτικές εμπειρίες. Οι εκπλήξεις θα σχετίζονται με άτομα από το παρελθόν: Πιθανότατα θα αφορούν την προηγούμενη σχέση ή τον γάμο σας. Οι πράξεις ή τα λόγια ενός φίλου μπορεί να σας κάνουν να λυπηθείτε ή να απογοητευτείτε. Ένα γεγονός στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. Οι επαφές με εκπροσώπους διαφόρων θεσμών θα εξελιχθούν προς όφελός σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, μετά τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Φυσικά είναι πιθανό μερικοί να παραμείνετε απασχολημένοι με τα καθημερινά προβλήματα και να μην παρατηρήσετε την ομορφιά της μέρας. Αλλά φέρνει καλή τύχη και δυνατότητες σε όσους είναι έτοιμοι να τις δεχθούν και να τις αξιοποιήσουν με σύνεση. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις οικονομικές σας συναλλαγές με ξένους. Να περιμένετε σημαντικές ειδήσεις ή επισκέπτες στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia