Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Τρίτη

imerisies-provlepseis-triti-29-4

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στη Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας στην ακρίβεια των κινήσεών σας. Αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας, βάλτε τη σε τάξη και υιοθετήστε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Καρκίνο. Δώστε σημασία στο σπίτι σας – ως οίκημα αλλά και ως έδρα της οικογένειάς σας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, απαιτεί έλεγχο: Αυτή θα είναι η εντολή της ημέρας!

Μετά το φεγγάρι μπαίνει σε κενό πορείας Θα βγει από το κενό όταν θα περάσει αργότερα στον Λέοντα. Σε όσα θα κάνετε σήμερα, θα αποζητάτε την άνεση και την ασφάλεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια ημέρα με αργές και προμελετημένες ενέργειες: Μια ημέρα κατά την οποία πρέπει να φανείτε ανεκτικοί και να κατανοήσετε τις πράξεις και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας. Πολλές από τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας για σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν χάρη στην τύχη που θα λάβετε από το σύμπαν ή χάρη στις φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Σήμερα, σκεφτείτε προσεκτικά τις οικονομικές αποφάσεις που θα πάρετε ή τις ενέργειες σας με άτομα στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Αν τα παιδιά σας ζουν μακριά από εσάς, σήμερα μπορεί να λάβετε νέα σχετικά με μια σημαντική απόφαση ή αλλαγή στη ζωή τους. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες που σχετίζονται με γονικά δικαιώματα σε ένα διαζύγιο, με αύξηση διατροφής παιδιών και τα λοιπά. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμβαθύνετε τα οικογενειακά σας προβλήματα. Οποιαδήποτε αντιπαράθεση στις σχέσεις σας σήμερα θα έχει μια απροσδόκητη και δυσμενή εξέλιξη.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε ένα λεπτό πρόβλημα που επηρεάζει την οικογένεια ή την καριέρα σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχει να κάνει με μια κατάσταση ή εμπειρία για την οποία δεν μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά με οποιονδήποτε γύρω σας. Την Τρίτη θα έχετε ξεχωριστές συζητήσεις ή εμπειρίες με νεαρά άτομα από τον κύκλο των συγγενών σας. Μπορεί να προκύψουν έσοδα στον προϋπολογισμό σας, αλλά όχι κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις που θα πάρετε πριν ξεκινήσετε μια συγκεκριμένη δέσμευση ή εργασία. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες. Κάποια νέα που θα προέλθουν από ένα άτομο που ανήκει στον φιλικό σας κύκλο θα προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα σε εσάς ή την οικογένειά σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για πρόταση γάμου, για την τέλεση  γάμου ή να συγκατοικείτε με τον/τη σύντροφό σας.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα περάσετε αρκετό χρόνο σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Η συζήτηση μαζί τους θα σας εκπλήξει… Λόγω των διαφόρων νέων που θα μάθετε για κοινούς γνωστούς (αμοιβαίους φίλους, συναδέλφους και συμμαθητές). Σήμερα ενδέχεται να συναντήσετε απροσδόκητα κάποιον ή να λάβετε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Η Τρίτη είναι ιδανική μέρα για σημαντική επικοινωνία που σχετίζεται με την οικογένεια, τους φίλους, τις επαγγελματικές σχέσεις και τα συμφέροντά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα έχετε τη φιλοδοξία να εκπληρώσετε με επιτυχία και έγκαιρα τις δεσμεύσεις σας. Ίσως περιμένετε να λάβετε από αυτές χρήματα ή κάποιο άλλο όφελος. Ένα γεγονός που αφορά μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα θλίψης ή απογοήτευσης. Την Τρίτη, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις μετακινήσεις τους ή στο σπίτι τους. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή συνομιλίες με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia