Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό, είναι η εποχή του χρόνου που πρέπει να μοιράζεστε. Απολαύστε όλες τις σχέσεις σας. Με τόσες αλλαγές που έχουν γίνει αυτή τη χρονιά, καλό είναι να μάθετε ξανά ο ένας τον άλλο… Μπορεί να «γνωρίσετε» κάποιους καινούργιους ανθρώπους!

Ο Ερμής είναι νεοφερμένος στον Σκορπιό και η σκέψη σας είναι βαθιά και διερευνητική. Οι διεργασίες της θα είναι ιδιαίτερα έντονες. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 13 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει στον Ζυγό στις 27. Εκεί θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, που θα γυρίσει σε ορθή πορεία!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η διάθεσή σας διέπεται από ανεξαρτησία. Φροντίστε να περάσει ευχάριστο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους. Εστιάστε στον ανθρωπισμό, αισθάνεστε και πάλι καλά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή ίσως προκύψουν απροσδόκητες ευκαιρίες για επίλυση κάποιου προβλήματος, για την αποκατάσταση τεταμένων σχέσεων ή την εύρεση λύσης σε μια περίπλοκη κατάσταση. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με ανθρώπους στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού. Μπορεί να κάνετε συναντήσεις ή συζητήσεις που θα είναι σημαντικές για την εκπαίδευση, την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε με κάποιον τρόπο, ένα αγαπημένο άτομο που βρίσκεται σε δίλημμα. Ευνοούνται οι συζητήσεις που αφορούν οικονομικές υποθέσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 26-28/09 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη και θα επηρεάζεται έντονα από τα γεγονότα.  Φυσικά θα υπάρχει διαφορετική εξέλιξη για τον καθένα… Αλλά σε γενικές γραμμές μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα, στην υλοποίηση σχεδίων που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Μην υποτιμάτε τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα στα ζώδια του Νερού. Σκεφτείτε προσεκτικά τα σχέδιά σας για αλλαγές ή ανακαινίσεις στο σπίτι.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα απολαύσετε την επικοινωνία με παιδιά ή άτομα νεότερα από εσάς. Μπορεί να έχετε συγκεκριμένους λόγους για αυτό, που σχετίζονται με οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εκπλήξεις της μέρας μπορεί να σας επηρεάσουν με απροσδόκητους τρόπους, ακόμη και να αλλάξουν τη ζωή σας.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές εργασίες στο σπίτι, στο εξοχικό ή στην επιχείρησή σας. Να περιμένετε καλά κέρδη από συναλλαγές ή άλλες οικονομικές σχέσεις. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε κάποιο γεγονός ή μια συζήτηση, που περιλαμβάνει ένα παιδί ή εγγόνι.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες βελτιώσεις ή καινοτομίες στο σπίτι σας. Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας σχέση, με ευχάριστες εκπλήξεις που θα ετοιμάσετε για το ταίρι σας. Κάποιοι θα κάνετε συζητήσεις για μια κληρονομιά ή μελλοντικές ενέργειες που αφορούν τη συντήρηση, πώληση ή ενοικίαση μιας ιδιοκτησίας. Θα αφιερώσετε χρόνο για μια συνάντηση ή συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65