Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Πέμπτη

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που κυβερνά ο Δίας. Ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι της 8 Νοεμβρίου, απ’ όπου προσδίδει στην ατμόσφαιρα την ανάγκη επέκτασης, γνώσης, κατανόηση και φυσικά τύχη!

Μέσα από τον Σκορπιό προστατεύει επίσης τις επενδύσεις, την ισονομία και τις δεσμεύσεις. Φροντίστε τον χρόνο, την ενέργεια, την υγεία σας, τα χρήματα και τις σχέσεις σας. Ο Δίας σας παράσχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο, εστιάζοντας σε όσα έχετε. Στην αρχή της ημέρας, το φεγγάρι θα συναντηθεί με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό θα σας προσδώσει ευεξία και διαύγεια. Θα ξέρετε τι να κάνετε με όσα έχετε και πώς να τα φροντίσετε. Είναι η μέρα του τριγώνου της Γης!

zodia-taro-45

Σήμερα Πέμπτη, μην αρνηθείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή ενός άντρα πιθανότατα μεγαλύτερου από εσάς. Αυτό το άτομο θα έχει μια ειδική αποστολή στη ζωή σας. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με ένα παιδί, το οποίο δεν θα επιλυθεί σήμερα, αλλά μπορείτε να μειώσετε την αρνητική εξέλιξή του. Σήμερα θα βιώσετε ενδιαφέρουσες εκπλήξεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά σας ή με ανθρώπους με τους οποίους έχετε επαγγελματικές επαφές.

Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι γεμάτη με ευχάριστες εμπειρίες, καινούργιες γνωριμίες και διάφορες συνομιλίες για το μέλλον της σχέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να περιμένετε να λάβετε ένα σημαντικό έγγραφο ή νέα που θα προσδιορίζουν τις μελλοντικές ενέργειες και αποφάσεις σας. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και σημαντικές επαφές με ανθρώπους που δεν μένουν κοντά σας. Θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές ή άλλες επαφές με ξένους. Δεν θα σας συμβουλεύαμε να ταξιδέψετε εκτός εάν το ταξίδι σχετίζεται με την εργασία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για δουλειά ή επιχειρήσεις. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα ή κέρδη. Θα μάθετε μερικά ενδιαφέροντα νέα για εσάς, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα σας εξυπηρετήσουν σε τίποτα. Κατά το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα εστιάσετε την προσοχή σας σε γεγονότα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

taro-zodia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα η επικοινωνία σας με τους φίλους ή τους συγγενείς σας θα είναι λίγο περίεργη. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες ευθύνες στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Η σχέση σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχει μια ενδιαφέρουσα ή σημαντική εξέλιξη για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/09 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Πέμπτη θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι σας που θα σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με άτομα που βρίσκονται σε άλλη πόλη. Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα καθήκοντα στο σπίτι σας ή στο σπίτι των γονιών σας (ή των παιδιών σας).Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για αγορές, οικονομικούς διακανονισμούς ή υποχρεώσεις, καθώς και για ερωτικές εμπειρίες. Η ένταση της μέρας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά θα ικανοποιηθείτε με τα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot