Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Κυριακή

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται ο πλανήτης της φώτισης, απαιτεί να είστε εστιασμένοι και αφοσιωμένοι!
Ο Άρης από τον Ζυγό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Απαιτείται πειθαρχία, τα συστήματα αποζητούν τις δέουσες δράσεις!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα σε κενό πορείας στον Ζυγό. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και χειριστείτε ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα. Αργότερα το φεγγάρι περνά στον Σκορπιό – και όλα αποκτούν ένταση!

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Σκορπιό. Ετοιμάστε τη λίστα και θέστε τις προθέσεις σας. Μια Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο, σημαίνει ότι είναι η στιγμή για εκκαθαρίσεις και καθάρσεις και μεταμορφώσεις. Όλα αφορούν την ενδυνάμωσή σας!
Η Νέα Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η ενέργεια θα μεταφερθεί στον τομέα των οικονομικών σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή είναι καλή στιγμή για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα για την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε να αναλάβετε κάτι που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέση με την κατάσταση της υγείας σας – και αν νιώσετε κάποια αδιαθεσία να δώσετε την ανάλογη προσοχή. Μια γυναίκα που θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει με ψευδείς πληροφορίες ή με μια ψεύτικη υπόσχεση, δεν θα πετύχει τον σκοπό της. Μάλιστα θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από αυτή την κατάσταση.

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους και αυτό θα σας δημιουργήσει μια συναισθηματική δυσφορία. Μπορεί να στενοχωρηθείτε, επειδή κάποιος συγγενής σας θα φύγει μακριά λόγω δουλειάς ή μετακόμισης. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα, θα σας επηρεάσουν περισσότερο από όσο περιμένατε. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αγοράσουν κάποιο δώρο για έναν άνδρα.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή μια συνάντηση, κατά την οποία θα ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες ή ιδέες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις σήμερα, ειδικά εάν έχουν σχέση με χρήματα. Υπάρχει περίπτωση να φορτιστείτε τόσο συναισθηματικά, που να υπάρξουν επιπτώσεις στην κατάσταση της υγείας σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οποιαδήποτε δουλειά.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με δυσάρεστα καθήκοντα ή προβλήματα. Πολλά γεγονότα θα έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με ανθρώπους από άλλες πόλεις, χωριά και χώρες. Θα πρέπει να ακούσετε τη συμβουλή μιας γυναίκας ή να λάβετε άλλες χρήσιμες πληροφορίες από αυτήν. Προσέξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος να τα χάσετε, επειδή θα αποσπαστεί η προσοχή σας ή για κάποιο άλλο λόγο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα κάνετε κάποια έξοδα, που μπορεί εσφαλμένα να θεωρήσετε ως σημαντικά. Η απογοήτευσή σας επειδή βιαστήκατε να κάνετε κάτι, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις, σχετικά με την τρέχουσα δουλειά σας ή τα μελλοντικά επαγγελματικά (επιχειρηματικά) σχέδιά σας. Να περιμένετε κάποια νέα που θα προκαλέσουν αλλαγές στα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα έχετε σημαντικές συνομιλίες με την οικογένειά σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με συγγενείς, είτε ζουν μαζί σας είτε βρίσκονται μακριά. Μερικοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο χρηματικό ποσό που θα λάβουν αναπάντεχα. Το πρόβλημα υγείας ενός συγγενή ή φίλου θα συνεχίσει να σας προκαλεί άγχος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66