Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Σάββατο

astrologia-martioy-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 27/10 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, καθησυχάζει για την απρόσκοπτη πορεία σας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε εν μέσω αλλαγών, είναι βέβαιο ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Η Σελήνη είναι στους Διδύμους σήμερα, απ’ όπου σας πληροφορεί… Με τον Ερμή στον Σκορπιό, είναι πιθανό να σκαλίζετε διάφορα πράγματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, σας προτρέπει να μειώσετε ταχύτητα και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Μην πιέζετε όπου υπάρχει σύγχυση, είναι μια παροδική φάση και όλα θα επανέλθουν άμεσα. Μέχρι το βράδυ θα έχετε βρει τον ρυθμό σας. Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στον Σκορπιό. Αναζητήστε την ομορφιά βαθύτερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο, θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, επειδή θα προκύψουν γεγονότα ή νέες καταστάσεις που θα σας κάνουν να ενεργήσετε με διαφορετικό τρόπο ή να ακολουθήσετε διαφορετική κατεύθυνση. Τα καλά νέα ή γεγονότα της ημέρας θα έχουν σχέση με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση ή να σας δώσουν μια νέα ευκαιρία.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά, ειδικά για τους Διδύμους, τους Ζυγούς ή τους Υδροχόους. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το σπίτι σας, κάποιο πρόβλημα ιδιοκτησίας, κληρονομιάς και τα λοιπά.

Αστρολόγος προβλέψεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα κάποια από τα γεγονότα, νέα ή συναντήσεις που θα σας εκπλήξουν, σχετίζονται με μια γυναίκα. Οι νέες γνωριμίες θα οδηγήσουν σε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη τις προσεχείς εβδομάδες. Μην απορρίψετε μια πρόσκληση που θα λάβετε σήμερα και θα αφορά τη σχέση σας με μια γυναίκα ή με μια ομάδα γυναικών.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα έχετε μια μελαγχολική διάθεση, κυρίως λόγω κάποιων αρνητικών σχολίων ήαγενών ενεργειών ενός ανθρώπου από τον κύκλο των συγγενών σας, συναδέλφων και άλλων. Οι μνήμες από το παρελθόν θα σας γεμίσουν συναισθήματα, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με κάποιο παλιό σας έρωτα. Σήμερα, οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα πρέπει να αποφύγουν να κάνουν αλλαγές ή να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να επιτύχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα αν εργάζεστε ή έχετε δική σας επιχείρηση. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές συνομιλίες, διευθέτηση πληρωμών ή λήψη χρημάτων. Η ερωτική σας ζωή επίσης δεν θα είναι καθόλου βαρετή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που αφορούν ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας. Πολλοί από εσάς θα λάβουν σημαντικά νέα από άλλη τοποθεσία, που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού, ένα γεγονός στη ζωή ενός νεαρού ατόμου και τα λοιπά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia