Αστρολόγος προβλέψεις 27/11 Τρίτη

imerisies-3314

Αστρολόγος προβλέψεις 27/11 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης είναι στους Ιχθύες και θα παραμείνει εκεί για άλλα δύο χρόνια, απ’ όπου προωθεί την καλή θέληση και την κατανόηση.

Ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στις 7 Δεκεμβρίου, ανοίγοντας έναν δικό τους κύκλο διάρκειας δύο χρόνων. Αυτή η σύμπραξη θα σας βοηθήσει να θέσετε και τους καινούργιους σας στόχους, για τη Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί την ίδια μέρα στον Τοξότη. Θα αρχίσει μια εποχή επουλώσεων, με πολλά

προβλήματα να επιλύονται και εμπόδια να απομακρύνονται.
Από πλευράς σας, καλείστε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, εθισμούς ή εθιστικές συμπεριφορές! Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω και ζητά νέες δομές, με όραμα και κατανόηση.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ίσως πιέζεστε να χειριστείτε όλα σας τα θέματα. Σήμερα ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στο μέσο αυτής της φάσης και συναντά τον Ήλιο και τον Δία στον Τοξότη. Πολλές πληροφορίες γίνονται διαθέσιμες και βρίσκετε απαντήσεις.
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και σας δίνει κουράγιο, ακεραιότητα και δημιουργικότητα. Θα συμπλεύσει με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ερμή από τον Τοξότη, καθώς και με τον Ουρανό από το Κριό. Όλα ζώδια της φωτιάς, ο ενθουσιασμός σε έξαρση!

Αστρολόγος προβλέψεις

Σήμερα Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια που σχετίζονται τόσο με τις οικογενειακές σας υποθέσεις όσο και με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε ευκολότερα με τους ανθρώπους γύρω σας, να δείχνετε κατανόηση ή να προσφέρετε τη βοήθεια σας όταν τη χρειάζονται. Θα τηλεφωνήσετε σε κάποιο φίλο ή θα αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία ενός ατόμου που γνωρίζετε.
Σήμερα θα βιώσετε μια σημαντική στιγμή που σχετίζεται με το δικό σας παιδί ή με κάποιο άλλο άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας. Στην ερωτική σας ζωή είναι λίγο απίθανο να εκπλαγείτε με κάτι, αλλά οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα απροσδόκητο πρόβλημα.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα δεσμευτείτε πιο σοβαρά στις οικογενειακές σας υποθέσεις, καθώς τώρα όλες οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την εξέλιξή τους. Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να έχετε περισσότερα έξοδα ή να χρειαστεί να αποφασίσετε για κάποια έξοδα που πρόκειται να κάνετε. Σήμερα, μιλήστε ανοιχτά με τα μέλη της οικογένειάς σας για οικονομικά θέματα που σας επηρεάζουν όλους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες επαφές με γυναίκες σε ό,τι αφορά την εργασία σας, την οικογένεια σας ή τις φιλικές σας σχέσεις. Οι πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα θα σας κάνουν να σκεφτείτε πώς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια ή για να οργανώσετε κάποιο ταξίδι τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα προγραμματίσετε να κάνετε περισσότερη δουλειά στο σπίτι σας. Είναι πιθανό να αλλάξουν τα σχέδια σας λόγω κάποιου απροσδόκητου γεγονότος ή κάποιων παραλείψεων εκ μέρους σας. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε σημαντικές αγορές, ειδικά αν έχουν σχέση με το σπίτι σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για εργασία και όλα όσα σχετίζονται με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας επαφών. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη, που πιθανόν θα έχει σχέση με τα χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia