Αστρολόγος προβλέψεις 28/02 Παρασκευή

erwtikes-12414

Αστρολόγος προβλέψεις 28/02 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θέση της θεάς της αρμονίας στον Κριό, σας γεμίζει με λαχτάρα για βελτιώσεις… Προς τον εαυτό σας και την πορεία σας. Αν κάτι πρέπει να γίνει, φροντίστε το άμεσα. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω: Είναι σημαντικό να καταλήξετε στα ζητούμενά σας και να μείνετε εστιασμένοι σε αυτά!

Η Σελήνη από τον Ταύρο θα συναντήσει σήμερα εκεί τον Ουρανό. Είναι η ιδανική στιγμή για να διασφαλίστε όσα έχετε, όπως και να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον. Η περίοδος απαιτεί να αρχίσετε να οικοδομείτε όσα θεωρείτε σημαντικά!

Η Σελήνη θα διαμείνει στον Ταύρο για τις επόμενες δύο μέρες. Αυτή η συγκυρία σας ευνοεί αμέριστα, για να δώσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας την κατεύθυνση που θέλετε. Αρχίστε από το να κάνετε άνετο το περιβάλλον σας, για να διανύσετε πιο εύκολα την πορεία που θα ορίσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή αποφύγετε το άγχος και την αγωνία. Κάντε τα πράγματα αργά, κατανοώντας πρώτα όλες τις λεπτομέρειες. Εστιάστε σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή σας και αποφύγετε να ανακατευτείτε ή να δείξετε περιέργεια, για θέματα που σχετίζονται με τις ζωές άλλων. Σήμερα αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους… Επειδή ένας από σας θα είναι αμετακίνητος στις απόψεις του και θα προκύψουν περαιτέρω επιπλοκές. Καλό θα ήταν να αφήνουμε κάποια προβλήματα να επιλυθούν από μόνα τους.

zwdia-zvdia-alex

Στη δουλειά σας μπορεί να γίνει κουβέντα για κάποιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός συναδέλφου ή πελάτη: Γάμο, γέννηση ενός παιδιού και άλλα. Στην ερωτική σας ζωή σήμερα συμπεριφερθείτε φυσικά. Μην έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις και μην κάνετε πράγματα που δεν είστε σίγουροι πως θα γίνουν δεκτά από το ταίρι σας. Αποφύγετε τις εκπλήξεις, καθώς μπορεί να εκπλαγείτε δυσάρεστα. Σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε σοβαρά τις μελλοντικές οικονομικές σας υποθέσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/02 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση στο χώρο εργασίας ή θα χρειαστεί να δώσετε λύση σε κάποια λάθη και παραλείψεις. Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για την καριέρα σας, για αυτό μην αμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο πρόσθετο εισόδημα ή χρήματα που δεν περιμένατε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσέξτε τις ψευδείς εντυπώσεις ή υποσχέσεις και όλες τις μορφές χειραγώγησης. Η σημερινή είναι σημαντική ημέρα, με την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων να απαιτήσει πρακτικές αποφάσεις και ενέργειες . Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να έχετε κακή διάθεση και στεναχώριες.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε νευρικοί, θα ξεσπάτε εύκολα και θα έχετε την τάση να προκαλείτε ανούσιες συγκρούσεις. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης, που σχετίζεται με ένα παιδί ή άτομο νεαρής ηλικίας. Η σημερινή δεν θα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, οπότε εστιάστε την προσοχή σας στην αυστηρή εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/02 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα ίσως χρειαστεί να προστατέψετε την οικογένειά σας από τις πράξεις ατόμων με αρνητική ενέργεια. Θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα, πιθανώς από τον κύκλο φίλων σας. Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν αφορούν τη συνάντηση ή συγκέντρωση με αγαπημένους ανθρώπους. Την Παρασκευή μην εστιάσετε στην εκπλήρωση όλων των προγραμματισμένων σας σχεδίων: Τα αποτελέσματα που θα έχετε, είναι πιο σημαντικά από την ποσότητα των πραγμάτων που θα ολοκληρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65