Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Τρίτη

zygos-kai-xrima

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο ορμητικός πλανήτης, ενεργοποιεί θέματα που αφορούν το σπιτικό και την οικογένειά σας. Ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι την 1η Ιουλίου.

Η Σελήνη αρχίζει τη μέρα σε κενό πορείας στους Ιχθύες. Γι’ αυτό το πρωινό θα είναι αρκετά ήρεμο, άρα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

Φροντίστε να κρατήσετε δυνάμεις για αργότερα, που η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας για να περάσει στον Κριό… Αμέσως θα νιώσετε να ανακτούν τα πάντα ταχύτητες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την ολοκλήρωση πολύπλοκων επαγγελματικών συζητήσεων, συμφωνιών και άλλων σχέσεων. Σήμερα μπορεί να συμμετάσχετε σε υποθέσεις που σχετίζονται με μια κληρονομιά, μια πατρική ιδιοκτησία, τις πωλήσεις ακινήτων και άλλα. Την Τρίτη, θα εκπλαγείτε από κάποιο τηλεφώνημα ή νέα σχετικά με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο.

Σήμερα, μπορεί να χαρείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα μωρό, ένα παιδί ή νεαρά άτομα που δεν ζουν στο σπίτι σας ή θα ταξιδέψουν σήμερα. Οι άνδρες θα είναι ευάλωτοι σήμερα στην υγεία τους, οπότε μην αγνοείτε τα παράπονα που θα κάνουν για τυχόν αδιαθεσίες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα παρακολουθήσετε τις συνέπειες των πράξεων κάποιου συγγενή ή φίλου σας που σχετίζονται με κάποιου είδους χειραγώγησης ή απάτης. Η ημέρα θα είναι απρόβλεπτη στην εξέλιξή της, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συναισθηματικές και ψυχικές εντάσεις. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με μια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη θα βιώσετε διάφορα γεγονότα ή συναντήσεις στην οικογένεια σας, τηλεφωνικές συνομιλίες με συγγενείς που ζουν σε άλλα μέρη. Σήμερα, τα προβλήματα στο σπίτι σας δεν θα επιλυθούν μέσω συγκρούσεων. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να βρείτε μια διέξοδο σε μια κρίση που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα.

chartomantia-098

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα πρέπει να επιλύσετε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά μπορείτε επίσης να επιτύχετε κάτι σημαντικό για εσάς. Αν δεν έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες από την ερωτική σας ζωή ή εάν αποφύγετε τις ιδιοτροπίες και τα πείσματα, η σημερινή μέρα θα είναι αρμονική. Σήμερα θα λάβετε σημαντικά νέα για εσάς ή θα σας δοθεί μια νέα ευκαιρία στο χώρο εργασίας σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι μια μέρα γεμάτη σοβαρές εργασίες κατά την οποία δεν θα πρέπει να περιμένετε εύκολες επιτυχίες. Σήμερα καλό θα ήταν να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, και όχι στην τύχη σας. Μην επιβαρύνεστε με συναισθήματα που συνδέονται με θυμό, προσβολές, κακία. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη επαφών και σχέσεων με άτομα από το εξωτερικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66