Αστρολόγος προβλέψεις 28/06 Παρασκευή

IMG_22397582340242

Αστρολόγος προβλέψεις 28/06 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τους Διδύμους που βρίσκεται η θεά του έρωτα, φροντίζει να ακούσετε και να πείτε λόγια όλο γλύκα!

Η θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί τις κινήσεις σας: Υιοθετήστε την πιο αισιόδοξη οπτική σας και θα καταφέρετε να εξελίξετε τα θέματά σας προς την κατεύθυνση που θέλετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί σχηματίζει αίσιες όψεις με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η ατμόσφαιρα ευνοεί να βάλετε υπό έλεγχο τις δράσεις σας. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα στη θέση που βρίσκεστε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή μέρα από πολλές απόψεις. Αξιοποιήστε την ευνοϊκή ενέργεια της σημερινής μέρας για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, μια νέα ιδέα ή μια νέα σχέση. Δεν έχει σημασία ότι είναι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας. Δεν έχουν όλοι αργία τα Σάββατα και τις Κυριακές, έτσι δεν είναι;

Να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σας. Απολαύστε όλα όσα θα φέρει η μοίρα στο δρόμο σας σήμερα. Αποδεχτείτε ταπεινά κάθε πόνο ή απώλεια. Σήμερα είναι η στιγμή να κοιτάξετε τον κόσμο με τα μάτια της ψυχής σας…

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 28/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά με γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλα χωριά ή πόλεις. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με ένα άτομο που δεν είναι από την οικογένειά σας (γείτονας, γνωστός, συνάδερφος και τα λοιπά). Σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, συνομιλίες ή ανταλλαγές μηνυμάτων. Σε ένα οικονομικό σχέδιο, όμως, τα πράγματα θα εξελιχθούν με απρόβλεπτο τρόπο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για προσωπικές και ευχάριστες εμπειρίες. Να περιμένετε νέα από ανθρώπους που δεν ζουν στην ίδια πόλη με εσάς. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, καθώς τα ατυχήματα ή τα προβλήματα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σήμερα θα σχετίζονται με την έπαρση ή την έλλειψη ανατροφής κάποιου ατόμου.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Δώστε προσοχή σήμερα στη δαπάνη χρημάτων από τον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Η Παρασκευή θα είναι μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα, με περισσότερες συναντήσεις και συνομιλίες. Δεν αποκλείονται στιγμές άγχους που θα συνδέονται με αυτές. Μπορεί να εκπλαγείτε από ένα πρόβλημα που θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή, προετοιμαστείτε για συναντήσεις και συνομιλίες με ανθρώπους για σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή την εργασία σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε για οικονομικά θέματα θα έχουν καλή εξέλιξη. Σήμερα δεν θα λάβετε κατά λάθος καμία προσφορά ή πρόσκληση. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φέρει κάθε είδους εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot