Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Κυριακή

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Λέοντα, όπου τον συντροφεύει και η Αφροδίτη, σας ωθεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας… Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι η ακεραιότητα!

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 2 Αυγούστου. Η αλλαγή διαχέεται σε όλη την ατμόσφαιρα: Ακολουθήστε τη ροή της για να λάβετε όσα λαχταράτε!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοώντας όλα τα «δούναι και λαβείν». Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, σηματοδοτεί τη στιγμή που καλείστε να αποδεσμευτείτε γενικότερα. Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας: Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε, είστε ελεύθεροι υπηρεσίας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε λεπτομερώς την παρουσία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σας… Περισσότερο εκείνους που σας χρησιμοποιούν ή καταχρώνται την καλοσύνη σας. Η διακοπή των σχέσεων με κάποιους από αυτούς είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία, με άλλους πρέπει να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Μην φοβάστε τους χωρισμούς. Η ζωή είναι έτσι: Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να φύγουν, για να κάνουν χώρο για κάποιους άλλους.

Η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα εξετάσετε νέες ευκαιρίες για κέρδη ή θα αυξήσετε τα κέρδη σας από μια δραστηριότητα με την οποία θα ασχοληθείτε σήμερα. Τα προβλήματα στο σπίτι σας σήμερα θα σχετίζονται με τα χρήματα, αλλά δεν πρέπει να δραματοποιήσετε τα πράγματα. Σήμερα, κάποιο νέο ​​ή μια πρόταση μπορεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα μπορεί να κάνετε γνωριμίες που θα είναι σημαντικές για τις δουλειές σας. Την Κυριακή θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση, για μια δέσμευση που θα πρέπει να εκπληρώσετε την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα αποφύγετε τις προσπάθειες χειραγώγησης, επειδή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα προγραμματίσετε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση κυρίως με φίλους ή γείτονες. Η Κυριακή υποδεικνύει εκπλήξεις σχετικά με κάποιο είδος εργασίας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για όσους έχουν ερωτική αλληλογραφία με κάποιον από άλλη πόλη ή χώρα. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ταξιδέψετε για ευχάριστες εμπειρίες.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή θα βιώσετε γεγονότα με ένα άτομο που εργάζεται ή ζει μακριά από εσάς. Μην επιτρέψετε στα προβλήματα στο σπίτι σας να δημιουργήσουν πίεση στην οικογένειά σας. Η Κυριακή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα για εσάς οπότε επικεντρωθείτε στις ενέργειές σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια συγκέντρωση ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με τη γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή αξιολογήστε την εβδομάδα που τελειώνει. Σήμερα θα συζητήσετε με ανθρώπους γύρω σας, για θέματα που αφορούν το σπίτι ή άλλη ιδιοκτησία που έχετε εσείς ή οι συγγενείς σας. Μπορεί να χαρείτε με την επιτυχία ή με καλά νέα που αφορούν προηγούμενες υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, η σημερινή μέρα υποδεικνύει κίνδυνο ατυχήματος. Αποφύγετε τους κινδύνους!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65