Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Τρίτη

ilios-ixtheis

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Κριό που κυβερνά, όπου θα διαμείνει ως το τέλος αυτής της χρονιάς!

Το γεγονός σας δίνει δύναμη για να εργαστείτε προς όφελός σας: Δεν πειράζει να γίνετε λίγο πιο εγωιστές, προκειμένου να ολοκληρώσετε όσα πρέπει να γίνουν. Να φροντίζετε τον εαυτό σας για να αντεπεξέλθετε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Θα σας κάνει καλό να κοιτάξετε ρεαλιστικά εκεί που πρέπει να επενδύσετε: Στον χρόνο σας, την ενέργεια και την υγεία σας, φυσικά και στα χρήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για εγχειρήματα και παρουσιάσεις, στην προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική. Είναι σημαντικό να είστε δραστήριοι και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας. Η αρνητική πτυχή της ημέρας θα αφορά μια τάση να παραπονιέστε ή να παίρνετε πιο υπερβολικά τα σχόλια που σας αφορούν.

zwdia-zvdia-alexΕάν επιτρέψετε στο άγχος να κυριεύσει την σκέψη και την διάθεσή σας, είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθη. Σήμερα μπορεί να λυπηθείτε με κάποια νέα για την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο στο μέλλον.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις, με σκοπό να αποσαφηνίσετε παρεξηγήσεις και να επιλύσετε προβλήματα που έχουν προκύψει. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με φίλους και συγγενείς. Δώστε προσοχή στα σημαντικά πράγματα στο σπίτι σας. Κάποια χρήματα που περιμένετε σήμερα, πιθανόν να καθυστερήσουν. Στην δουλειά σας να είστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους εκπλήξεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τρίτη είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας δεσμεύσεων. Μία από τις εκπλήξεις, θα προέλθει από τη σχέση με φίλους ή γνωστούς σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση. Τα επαγγελματικά ταξίδια θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα έχουν λόγο για να αισθανθούν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G  Προσωπικές προβλέψεις για τους Ερωτευμένους!

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη είναι καλή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν τις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Αναζητήστε μια διέξοδο και λύση σε οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας. Πολλοί θα χαρείτε με μια είδηση ​​ή ένα έγγραφο που σχετίζεται με χρήματα. Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Θα σκεφτείτε προσεκτικά τα λόγια ή τις προτάσεις ενός άνδρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα προκύψουν διάφορες ευνοϊκές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με συγγενείς ή κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο. Στα επαγγελματικά σας, θα προκύψουν κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο. Η μέρα δεν ευνοεί τα ταξίδια. Ενδέχεται να προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65