Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Παρασκευή

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θέα της αγάπης βρίσκεται στον Καρκίνο και απασχολείται με όσα χρειάζεστε για την προσωπική σας ζωή!

Η Αφροδίτη φροντίζει να εκτιμάτε το σπιτικό και την οικογένειά σας. Σας στρέφει στο να κάνετε το περιβάλλον σας πιο όμορφο… Να γίνετε εσείς η ομορφιά!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι σημερινές της όψεις είσαι αίσιες. Τις επόμενες δύο ημέρες θα συναντήσει τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο που διαμένουν εδώ. Όλα πορεύονται στη σωστή κατεύθυνση, υπάρχει τάξη και ομαλή λειτουργία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή μην βιαστείτε να χαλαρώσετε ενόψει του σαββατοκύριακου. Έχετε πολλά σημαντικά καθήκοντα μπροστά σας, που θα χρειαστούν καλό προγραμματισμό. Δείξτε υπευθυνότητα στις δεσμεύσεις σας για να μπορείτε να διασκεδάσετε αύριο. Όσοι ασχολούνται με κατασκευές, τη γεωργία, την πληροφορική ή την τεχνολογία, θα έχουν επιτυχία. Μπορείτε ακόμη και να οργανώσετε τις εργασίες της επόμενης εβδομάδας, ώστε να αφιερώσετε το σαββατοκύριακο σε πράγματα που σας ευχαριστούν.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε επαφές με συγγενείς που ζουν σε άλλο μέρος. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα καθορίσουν τις αποφάσεις ή τα σχέδιά σας. Μια έκπληξη μπορεί να σχετίζεται με την οικογένεια ή την εργασία σας. Προβλέπεται ένα σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με τον πατέρα, τον παππού ή άλλο συγγενή από την πλευρά του πατέρα σας. Η εκπαίδευση ενός παιδιού ή ενός εγγονιού, μπορεί να αποτελέσει σημαντική δέσμευση.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χαρείτε με μια συνάντηση ή συγκέντρωση, με άτομα για τα οποία έχετε ετοιμάσει μια έκπληξη. Η μέρα είναι απρόβλεπτη για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους. Η σύγκρουση με έναν άγνωστο θα σας δείξει ότι πρέπει να κρίνετε καλύτερα τους άλλους. Ευνοείται η εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων και ιδεών. Κάποια ευχάριστα νέα για την καριέρα ενός μέλους της οικογένειας θα φέρουν χαρά στο σπίτι σας.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα απολαύσετε διάφορες συναντήσεις. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας στάση και διάθεση: Αν θέλετε να απολαύσετε τη ζωή ή προτιμάτε να σκέφτεστε μόνο τα προβλήματά σας. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων. Η κατάσταση της υγείας σας ή ενός αγαπημένου προσώπου θα απαιτήσει προσοχή. Να είστε προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις για την εξέλιξη δύσκολων καταστάσεων στο σπίτι ή στην εργασία σας. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν φυσικά, μην αναλάβετε αποφασιστικό ρόλο. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, με υπομονή και κάποιους συμβιβασμούς. Η μέρα ευνοεί την εξέλιξη οικογενειακών και επαγγελματικών δεσμεύσεων. Μην αγνοήσετε τυχόν ενοχλήσεις υγείας. Η διένεξη με ένα φιλικό άτομο θα σας δείξει ότι έχει μια άλλη, σκοτεινή και πολύ δυσάρεστη πλευρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75