Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τετάρτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης περνά την τελευταία του μέρα στον Λέοντα. Από αύριο θα μπει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Σήμερα κλείνει τον κύκλο της και η ενέργεια των καλοκαιρινών σας διακοπών… Από αύριο μπαίνετε σε εργασιακό οίστρο!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Λέοντα, απ’ όπου σας καλεί να εκφραστείτε με κάθε τρόπο. Αναδείξτε και προωθήστε όλα τα ταλέντα σας. Αργότερα το φεγγάρι θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι μια όψη που θα πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με ενέργεια για αναβαθμίσεις!

Αίσιες θα είναι και όλες οι άλλες όψεις της Σελήνης στο υπόλοιπο της ημέρας. Στόχος τους είναι να απολαμβάνετε και να χαίρεστε ό,τι κάνετε. Στο μεταξύ, αρχίστε να ετοιμάζετε τη λίστα των προθέσεών σας: Πλησιάζει η Νέα Σελήνη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα χαρείτε κυρίως με κάτι που έχει σχέση με τις γυναίκες και τα νέα που θα λάβετε από αυτές. Κάποιος φίλος ή συγγενής σας μπορεί να σας προσκαλέσει σε μια συνάντηση, να πάτε σε ένα εστιατόριο ή σε άλλο ευχάριστο μέρος. Σήμερα θα είστε περισσότερο διατεθειμένοι να δεχτείτε τα γεγονότα όπως έρχονται, θα είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Μήπως επειδή είναι ακόμα καλοκαίρι; Την Τετάρτη θα πρέπει να προσέξετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες ή καταστάσεις που αφορούν χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στις οικονομικές τους υποθέσεις σήμερα.

Θα κάνετε μια συζήτηση για ένα ταξίδι, που κάποιος θα σας προτείνει για τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Μπορεί να θέλετε να συζητήσετε με έναν φίλο ή την οικογένειά σας, για τα γεγονότα στη ζωή κάποιου ατόμου που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα αντιμετωπίσετε τις νέες γνωριμίες με ανθρώπους από μακριά, με προσοχή και καχυποψία. Ένα γεγονός που σχετίζεται με το παιδί κάποιων φίλων ή γειτόνων, μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα θλίψης, λύπης, απογοήτευσης και άλλα.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τετάρτη θα είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη σχεδίων ή σχέσεων που είναι σημαντικές για εσάς. Θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα πρόσωπο με το οποίο εργάζεστε μαζί ή είστε μέλος στον ίδιο οργανισμό. Τυχόν προτάσεις σήμερα θα σας εκπλήξουν και θα σας φέρουν επιτυχία ή θετικά συναισθήματα. Κάποιο γεγονός στη ζωή ενός νεαρού άνδρα θα αποτελέσει την αφορμή για μια συγκέντρωση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε διάφορες επαφές με φίλους. Θα γίνουν σημαντικές συζητήσεις και θα μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες. Τυχόν σημαντικά γεγονότα σήμερα θα επηρεάσουν τους ανθρώπους στον κύκλο των συγγενών ή γειτόνων σας (δηλαδή αυτούς που ζουν κοντά σας). Την Τετάρτη, να προσέχετε τι υπόσχεστε σε πελάτες ή συναδέρφους. Μην απορρίπτετε ή μην υποβαθμίζετε τη σημασία των οικογενειακών σας καθηκόντων.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ασχοληθείτε με το νοικοκυριό ή με οικογενειακά προβλήματα. Η επίλυσή τους θα εξαρτηθεί από περιστάσεις που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Τέτοιου είδους γεγονότα μπορεί να σας ζορίσουν συναισθηματικά ή πνευματικά, αφού η ηρεμία είναι πολύ σημαντική για εσάς. Τυχόν συγκρούσεις που οφείλονται σε ζήλια, στην επιθυμία να επιβάλλει κάποιος τη θέλησή του ή σε ιδιοτροπίες, μπορεί να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο σημαντικές σχέσεις για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τετάρτη

Η οικογένεια όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα βρίσκεται σε εγρήγορση για διάφορα γεγονότα ή νέα την Τετάρτη. Κάποιοι από εσάς θα συμμετάσχετε στην προετοιμασία του αρραβώνα, του γάμου ή άλλου σημαντικού γεγονότος για εσάς. Στη δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τις γυναίκες: Πελάτισσες, συναδέλφους, προϊστάμενες και τα λοιπά. Σήμερα είναι πιθανό να δείτε επιπλέον μετρητά στο λογαριασμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot