Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τρίτη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τρίτη

Την Τρίτη, θα έχετε μια δέσμευση η οποία με κάποιο τρόπο θα συνδέεται με έναν άντρα που θα σας συμβουλεύσει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Σήμερα, καινούργιες γνωριμίες ή άνθρωποι με δύσκολο χαρακτήρα θα σας φέρουν σε αμηχανία με τα παράπονά τους ή θα παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

Οι φίλοι σας θα θέλουν να μοιραστούν κάτι μαζί σας ή θα αναζητήσουν παρηγοριά σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Η σημερινή μέρα, σε γενικές γραμμές θα είναι μια συναισθηματική, δύσκολη ημέρα, μια δοκιμασία του πνεύματός σας και της ικανότητάς σας να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις σε τέτοιες συνθήκες.

Πολλοί από εσάς θα έχουν προσδοκίες για κάποιο ταξίδι.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα αντιμετωπίσετε διάφορες δυσκολίες ή θα έχετε αρνητικές συναισθηματικές εμπειρίες. Την Τρίτη, μπορεί να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι. Σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια γρήγορη ή απροσδόκητη εξέλιξη ορισμένων γεγονότων. Είναι πιθανό κάποιο από αυτά να σχετίζεται με το προσωπικό δράμα στη ζωή μιας γυναίκας.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη έξοδα. Μπορεί να απογοητευτείτε από τις προσδοκίες σας για τα χρήματα. Μια νέα ευκαιρία για εσάς μπορεί να προκύψει από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις κάποιου φίλου ή συγγενή. Την Τρίτη, θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός ή θα λάβετε νέα σχετικά με μια γυναίκα.

zwdia-768

Μία από τις βασικές υποχρεώσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τρίτη θα σχετίζεται με κάποιον στον κύκλο των συγγενών σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε μια άγνωστη γυναίκα που θα έχει ευεργετική επίδραση στα σχέδιά σας και τις ενέργειές σας. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η Τρίτη θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια, καθώς θα προκύψουν διάφορες δυσκολίες και προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, αποφύγετε την Τρίτη περιττές υποψίες για τις πράξεις των άλλων ανθρώπων. Η σημερινή είναι μια ενδιαφέρουσα, επιτυχημένη ημέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε για θετικά πράγματα. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, θα επιλυθούν εύκολα. Θα βρείτε ενδιαφέρον σε μια συζήτηση ή μια πρόταση από κάποιον συγγενή ή φίλο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75