Αστρολόγος προβλέψεις 28/09 Παρασκευή

surreal-steampunk-jewellery-bjrg-2009-collection

Αστρολόγος προβλέψεις 28/09 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θέση της μέσα στον Σκορπιό της προσδίδει έντονη διάθεση. Όσα έλκετε, χρειάζεται να τα κοιτάξετε βαθύτερα. Μην ανεχτείτε τίποτα με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι έντονα πιστή και αφοσιωμένη. Αν αποζητάτε κάποια ανανέωση και αναγέννηση ίσως, αυτή είναι η ιδανική ενέργεια που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα.

Η Σελήνη είναι στον Ταύρο, ευνοώντας περισσότερο τη μέρα! Θα έλξετε αυτά που χρειάζεστε, ακόμα κι αν κάποια από αυτά απαιτούν λίγη δουλίτσα. Όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη στον Σκορπιό την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να τα κοιτάξετε βαθύτερα. Για σήμερα, αρκεστείτε να απολαύσετε όσα είναι βολικά και τρυφερά!

zodia-taro-45

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά εκτός αν υπάρχουν φυσικοί περιορισμοί. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σε διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με την επικοινωνία, τον τουρισμό, τα ταξίδια και τη δουλειά. Σήμερα οι συγκρούσεις θα οφείλονται στα δικά σας λάθη.

Η μέρα φέρνει νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού και άλλα σημαντικά γεγονότα που αφορούν παιδιά. Ευνοούνται σχέδια ή πρωτοβουλίες που σχετίζονται με σύντομα ταξίδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια δυναμική μέρα και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αρχικά σας σχέδια (και την προετοιμασία τους). Σήμερα, είναι πιθανό να φροντίσετε για την υγεία ενός παιδιού ή ενός νεαρού ατόμου από την οικογένεια σας. Οι ευκαιρίες που αφορούν την περιουσία σας, οι επισκευές στο σπίτι ή η φροντίδα της γης θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα μπορέσετε να εφαρμόσετε με επιτυχία τα σχέδια και τα καθήκοντά σας. Σήμερα έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε και θα βρείτε φίλους ή γνωστούς για να το κάνετε.  Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα σας προκαλέσει χαρούμενα συναισθήματα.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε κυρίως συναντήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με γυναίκες. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Τα σύντομα ταξίδια θα προκαλέσουν απροσδόκητα συναισθήματα και εμπειρίες. Πάρτε χρόνο για να μιλήσετε με έναν αδελφό ή αδελφή σήμερα (αν έχετε).

Αστρολόγος προβλέψεις

Η ερωτική ζωή όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι πολύ συναισθηματική ή θεαματική. Η μέρα απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση για όσους από εσάς πρόκειται να ταξιδέψουν. Οι επαφές σας με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για τις επόμενες δύο ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66