Αστρολόγος προβλέψεις 28/11 Τετάρτη

imerisies-6314

Αστρολόγος προβλέψεις 28/11 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης κινείται ανάδρομος στον Τοξότη. Από εκεί σας βοηθά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να κατανοείτε καλύτερα.

Την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής θα περάσει με την όπισθεν στον Σκορπιό, ενώ στα εδάφη του θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 6 Δεκεμβρίου. Καινούργιες πληροφορίες θα σας δώσουν λύσεις σε οικονομικά θέματα!

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, απελευθερωμένη από εμπόδια. Αύριο το φεγγάρι θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Η προετοιμασία αυτής της όψης, κάνει την ενέργεια σήμερα να είναι πιο δημιουργική!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από κάποιες από τις ανησυχίες σας που σχετίζονται με κάποιο είδος απώλειας ή αποτυχίας. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδανική για να αλλάξετε δουλειά, σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση που έχετε τώρα.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σας με έναν άνδρα, μπορεί να έχουν μια δυσμενή εξέλιξη για σας. Αναφορικά με τη συγκεκριμένη κατάσταση, η συμβουλή μας είναι να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την ερωτική σας ζωή και ειδικά για πράγματα που σας έχουν λείψει μέχρι τώρα.

Αστρολόγος προβλέψεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τα γεγονότα την Τετάρτη θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σας με μια γυναίκα, κάτι που μάλλον δε συμβαίνει για πρώτη φορά. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν πολύ ένταση την Τετάρτη, γεγονός που θα αντικατοπτρίζει τη σχέση τους με τους άλλους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα μπορεί να φανείτε τυχεροί στις σημαντικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες για την εξέλιξή τους. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη με απροσδόκητα γεγονότα και συναντήσεις.

prodosia

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τετάρτη θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά ή θα ταξιδέψετε για κάποιο σκοπό μόνοι σας. Η σημερινή μέρα θα είναι συναισθηματικά ασταθής και μπορεί να έχετε στιγμές θλίψης ή νοσταλγίας για το παρελθόν. Σήμερα θα υπάρξει ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για να διεκπεραιώσετε με επιτυχία μια σημαντική εργασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είστε αποφασισμένοι να επιλύσετε ένα πρόβλημα στο σπίτι ή σε κάποια ιδιοκτησία σας. Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε μερικές από τις σημαντικές σας υποθέσεις που σκοπεύετε να κάνετε τις επόμενες 3-4 ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75