Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Παρασκευή

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της ομορφιάς και της αγάπης βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 9 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί έχει θέσει αρκετές προκλήσεις σε όλους μέχρι τώρα, τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα οικονομικά σας…

Σήμερα η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία για όλα τα ζώδια!

zodia-taro-45

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, έρχεται να σας συγχαρεί για τις αλλαγές που κάνατε προς το καλύτερο. Δεν πρέπει να ξεχνάτε κι εσείς να επιβραβεύετε τον εαυτό σας, που έχει αντεπεξέλθει άρτια ως εδώ!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, σας προκαλεί να φορέσετε το πιο σέξι ρούχο σας και να βγείτε. Με τον ερωτισμό στα ύψη, άλλοι θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν και άλλοι θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους: Ακούτε, Σκορπιοί;
Αλλά σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, ενδέχεται να σας επισκεφθεί και το τέρας της ζήλιας. Μπορεί να έχει τη μορφή του φθόνου, της καχυποψίας ή και της κτητικότητας… Όλα είναι πιθανά, καθώς το δίδυμο Αφροδίτης – Πλούτωνα έχει τη δυναμική να αφυπνίζει τα τέρατα μέσα σας!

taro-zodia-76

Η Σελήνη θα αρχίσει την ημέρα από την Παρθένο, διατηρώντας σας σε αποδοτικούς ρυθμούς. Θέλει τα πάντα καθαρά και τακτοποιημένα, γι’ αυτό ανάψτε τα φώτα! Η Σελήνη θα βρεθεί σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, και θα νιώσετε τους χυμούς της αγάπης να ρέουν. Αργότερα, το φεγγάρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη και τον Χείρωνα… Δεν αποκλείεται να σας επισκεφθούν τότε κάποιες από τις ανασφάλειές σας. Μην τις πολεμήσετε, αφήστε τα συναισθήματα να πάλλονται και εντοπίστε όσα αποζητούν την προσοχή σας!

Αστρολόγος προβλέψεις

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, βάζοντας στην ατμόσφαιρα περισσότερη ισορροπία και αρμονία. Είναι ιδανική στιγμή για να γίνετε πιο κοινωνικοί. Ίσως να μην μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας ένα ιδιαίτερο άτομο. Και γιατί να το βγάλετε; Αυτές είναι μέρες για δύο, άρα μπορείτε να χαρείτε στιγμές αγάπης μαζί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4