Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Σάββατο

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης των στόχων και της πειθαρχίας είναι κυρίαρχος αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, μαζί με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Ήλιο!

Και ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω από σήμερα, για να παραμείνει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Η καινούργια χρονιά θα ανοίξει με τον Άρχοντα του Χρόνου στο τιμόνι. Όλη αυτή η ενέργεια του Αιγόκερω, αφορά τα υγιή όρια, τους κανόνες και τον σεβασμό!

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Στο επίκεντρο της προσοχής σας είναι οι φίλοι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις. Αυτή η τάση υποδεικνύει την ανάγκη να διατηρείτε τις επαφές σας και να εξελίσσεστε μέσα από αυτές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα πρέπει να ενεργήσετε με προσοχή. Αν μπορέσετε, να αναβάλλετε τις σημαντικότερες εργασίες σας για τις αρχές του επόμενου έτους. Κάποια γεγονότα θα δοκιμάσουν την πίστη ή την εμπιστοσύνη σας σε ορισμένους ανθρώπους ή καταστάσεις. Αποφύγετε να κατηγορήσετε άλλους ανθρώπους για τα λάθη ή τα προβλήματά σας. Οι συνέπειες δεν θα μπορούν να αντιστραφούν. Σήμερα θα ενδιαφερθείτε για μια ιδέα ή πρόταση, που θα προέρχεται από ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Πρόκειται για κάτι που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε.

Οι άντρες που θα ταξιδέψουν ή θα οδηγήσουν, να αποφύγουν τις μανούβρες και να προσέξουν τους επικίνδυνους ελιγμούς. Σήμερα μπορεί να βιώσετε μια σύντομη στιγμή πανικού, που θα σχετίζεται με ένα στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Το Σάββατο υποδεικνύει νέα, που θα σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις και συμφέροντα. Πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε από κάποιο δώρο. που θα προέρχεται από έναν άντρα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο θα προτιμήσετε να περάσετε το χρόνο σας στο σπίτι, συμμετέχοντας σε διάφορες ευχάριστες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε… Διάφορα σχέδια ή αποφάσεις που θα πρέπει να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας, συναντήσεις και επισκέψεις. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε κοινά πνευματικά, επιστημονικά ή πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, θα αντισταθείτε σε οποιαδήποτε σύγκρουση που θα εκπορεύεται από ζήλια ή την επιθυμία για εξουσία πάνω στους άλλους.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα είναι καλύτερα να είστε με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στις αναμνήσεις, σε νοσταλγικές διαθέσεις, παράξενα όνειρα και εμπειρίες. Είναι πιθανό να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό. Σήμερα, πάνω από όλα, προσπαθήστε να ελέγξετε τις διαθέσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ή ενοχλήσεις.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο να είστε προετοιμασμένοι για κάποια απροσδόκητα νέα ή γεγονότα. Αυτά μπορεί να επηρεάσουν κυρίως παιδιά ή νεαρά άτομα, από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Θα συγκινηθείτε με ανθρώπους ή εμπειρίες από την άλλη ζωή… Αλλά αυτός είναι ένας από τους στόχους της σημερινής μέρας, να έρθετε σε επαφή με άγνωστους κόσμους.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/12 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε δυναμική επικοινωνία με φίλους ή συγγενείς από κοντά και μακριά. Θα μάθετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα, θα μοιραστούν μαζί σας γεγονότα που σχετίζονται με διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες. Κατά τη σημερινή μέρα μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, οι οποίες όμως είναι απίθανο να διαρκέσουν για πολύ στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75