Αστρολόγος προβλέψεις 29/06 Σάββατο

zwdia-synaisthima

Αστρολόγος προβλέψεις 29/06 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω εδώ και έναν χρόνο, όπου θα παραμείνει για ενάμιση ακόμη.

Το ζητούμενο του Κρόνου είναι να βάλετε όλη τη ζωή σας σε τάξη. Έχει σημασία να είναι πιο στιβαρές οι δομές σας σε όλους τους τομείς. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, γι’ αυτό θα είναι καλό να ρίξετε μια επιπλέον ματιά!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Από εκεί σας καλεί να συνεχίσετε την πορεία σας με τα πόδια να πατάνε γερά στο έδαφος. Η μέρα θα είναι αίσια και θα διέπεται από θετική ενέργεια. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, γι’ αυτό η διάθεση θα γίνει πιο πρόσχαρη και ανέμελη. Σας περιμένουν πολλές επικοινωνίες και επαφές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα κατακλυστείτε από απροσδόκητα συναισθήματα. Μπορεί να έχετε μια αισιόδοξη διάθεση και να είστε γεμάτοι ελπίδες για τα επερχόμενα γεγονότα. Αλλά είναι επίσης πιθανό να πάτε στο άλλο άκρο: Να πέσετε σε κατάθλιψη, απαισιόδοξη διάθεση και να είστε ανυπόμονοι με τους ανθρώπους γύρω σας.

Έχετε επιλογή; Σίγουρα! Εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε τις πρώτες ώρες της ημέρας. Κρατήστε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

zwdia – love

Αστρολόγος προβλέψεις 29/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ταραχθείτε από γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με τη ζωή φίλων ή γειτόνων. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για δημιουργική ή πνευματική εργασία, για να παρευρεθείτε σε πολιτιστικές ή δημόσιες εκδηλώσεις. Σήμερα, θα είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξετε τις αποφάσεις, τις απόψεις και τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα βάλετε σε προτεραιότητα τα προσωπικά σας συναισθήματα ή τις σχέσεις στην οικογένειά σας. Σήμερα μια νέα ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας εκπλήξει. Το Σάββατο μην αρνηθείτε τη βοήθεια ή την υποστήριξη σας αν σας τη ζητήσει κάποιος.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο η ανυπομονησία σας μπορεί να περιπλέξει τη σχέση με την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας. Σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας για την εβδομάδα που έρχεται, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε λογικά ο,τιδήποτε έχει σχέση με χρήματα. Σήμερα η οικογένεια και το σπίτι σας θα σας προκαλέσουν θετικά συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο, θα είστε ενθουσιασμένοι με νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία θα σας χρειαστούν οι στενοί σας άνθρωποι. Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες προσωπικές και οικογενειακές ευθύνες, αλλά θα εξελιχθούν με επιτυχία και με ευνοϊκό τρόπο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66