Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Δευτέρα

astrologia-27-7-2-8

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Αργότερα μέσα στη μέρα θα περάσει στον Καρκίνο. Σε αυτό το ζώδιο, το φεγγάρι προάγει την άνεση και τη θαλπωρή!

Η Σελήνη διανύει την τελευταία φάση της χάσης της. Γι’ αυτό είναι καιρός να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεων και των επιθυμιών σας. Θα την χρειαστείτε για τη Νέα Σελήνη, που θα αναδυθεί την Τετάρτη στον Λέοντα!

Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στον Λέοντα. Σήμερα σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό που νιώθετε, είναι προσδοκία για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει περισσότερες στιγμές κατά τις οποίες θα θέλετε να απομονωθείτε: Να αναζητήσετε απαντήσεις που σχετίζονται με τα λάθη και τις αποτυχίες σας στο πρόσφατο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και επαφές. Και αυτή η τάση απομόνωσης μπορεί να σας εμποδίσει να βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή συγγενείς.

Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε για ένα άτομο νεαρής ηλικίας από την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Εάν είστε θυμωμένοι για κάτι ή κάποιον, σήμερα σκόπιμα θα προσπαθήσετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με αυτό το άτομο. Δεν νομίζουμε όμως ότι αυτό θα είναι ωφέλιμο για εσάς.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε στην καριέρα σας. Θα έχετε μια ιδέα που θα σας φέρει θετικά αποτελέσματα και επιτυχίες στο μέλλον. Να προσμένετεμια ευνοϊκή εξέλιξη και ολοκλήρωση σημαντικών θεμάτων για εσάς. Αυτό θα ισχύει και για την εισροή μετρητών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα φανείτε τυχεροί σε διάφορες ενέργειες οικονομικής φύσεως. Τη Δευτέρα θα υποδεχτείτε επισκέπτες στο σπίτι σας ή θα επισκεφτείτε φίλους ή συγγενείς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας συνδέσουν με περίεργους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα είναι μια καλή μέρα για την ερωτική σας ζωή και θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες για τις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν διαφορετικά. Η μέρα φέρνει μια απροσδόκητη γνωριμία, με ένα άτομο που θα έχει μια αποστολή στη ζωή σας μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα είναι οι συνέπειες από λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα προβλήματα σήμερα λαμβάνοντας αποφάσεις για την επίλυσή τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Δευτέρα

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα τα γεγονότα στις ζωές των φίλων θα σας προκαλέσουν διάφορες διαθέσεις και σκέψεις. Αυτή η μέρα θα είναι καλή για δουλειά, για την οποία θα περιμένετε να πάρετε χρήματα τον Αύγουστο. Εάν ταξιδεύετε σήμερα, θα έχετε διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες ή επαφές με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε. Σήμερα είναι σημαντικό να μνημονεύσετε με τις ενέργειές σας μια γυναίκα που έχει αποβιώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia