Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Τετάρτη

zwdio-zygos-afroditi

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Τετάρτη

Αστρολόγος σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό σκέφτεστε μόνο τη διασφάλιση της ζωής σας!

Είναι καιρός να δώσετε κίνηση στα πράγματα, προκειμένου να νιώσετε πιο άνετα. Η υγεία είναι βασική προϋπόθεση, γι’ αυτό δώστε της σημασία. Φροντίστε τη, νιώστε ασφαλείς και η ενέργειά σας θα ακολουθήσει!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη από τα ξημερώματα κι εσείς αδημονείτε για όσα έπονται. Τι μπορεί να έρχεται; Ίσως σήμερα να μάθετε κάτι, που είναι απαραίτητο για να ηρεμήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη προγραμματίστε καλά τα ραντεβού σας, ώστε να μην αποδειχθεί στο τέλος ότι σπαταλήσατε το χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε όσα θέλετε, μόνο με σωστό προγραμματισμό. Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο καλά θα οργανώσετε τα καθήκοντά σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, την παρέμβαση σε διαφωνίες άλλων.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/07 Λόγια αγάπης – Προτάσεις γάμου

zwdia-tarw-zodia-19Μην σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πείσετε τον έναν ή τον άλλον, διότι θα επηρεάσει την εργασία σας. Θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να εστιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα που σχετίζονται με την εργασία, τις επιχειρήσεις ή τις επαφές με κρατικούς θεσμούς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ψώνια. Θα έχετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους συγγενείς σας. Ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια. Οι εκπλήξεις, ευχάριστες ή μη, θα έχουν μια σύντομη επίδραση στη διάθεση και τα σχέδιά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για εγχειρήματα που σχετίζονται με την εργασία, τη διαφήμιση, τις δημόσιες εμφανίσεις και άλλα. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση οικονομικής αστάθειας, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι γυναίκες μπορεί να βιώσουν κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες που θα χαλάσουν την διάθεσή τους για λίγο. Σήμερα θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας, για πράγματα που έχετε προγραμματίσει να ολοκληρώσετε τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Οι σχέσεις σας με ανθρώπους στα ζώδια Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα απαιτήσουν προσοχή.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη είναι ιδανική για συζητήσεις που σχετίζονται με τις πιο σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας. Πολλοί θα έχετε υπερβολικές προσδοκίες, από κάποιο γεγονός που δεν θα εξελιχθεί όπως το περιμένατε. Προσέξτε την οδήγηση και τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε καθώς ελλοχεύουν ατυχήματα. Η μέρα φέρνει καλά νέα που αφορούν έναν άνδρα από την οικογένειά σας. Οι άνδρες θα βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με εργασίες που δεν απαιτούν μεγάλη προσπάθεια. Με ηρεμία και κατανόηση, θα πραγματοποιείτε σημαντικές συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους κυβερνητικών, τραπεζικών, φορολογικών ή άλλων ιδρυμάτων. Είναι ευνοϊκή μέρα για κοντινά ταξίδια. Από οικονομικής άποψης, οι γυναίκες θα είναι σε ευνοϊκότερη θέση από τους άνδρες. Ένα πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού θα σας προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9