Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Σάββατο

665449

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Φροντίστε τα σχέδια και τους στόχους σας, δώστε τους την αναγκαία δομή για να εξελιχθούν με τον πιο ασφαλή τρόπο. Είναι καιρός να βρείτε την πορεία σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω, όπου συναντά διαδοχικά τους Πλούτωνα και Κρόνο. Αν πρέπει να δοθεί ένας χαρακτηρισμός στη σημερινή μέρα, θα είναι «επιδέξια»!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής στην Παρθένο φροντίζει να χειρίζεστε τις λεπτομέρειες για να τελειοποιείτε τα θέματά σας. Σήμερα θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Δία από τον Αιγόκερω και οι δονήσεις τους συνεργάζονται!
Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας και μπορείτε να κάνετε μια ανάπαυλα. Το κενό της θα λήξει μόλις περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου!

Το πρωί του Σαββάτου θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι με διάφορες νέες ιδέες: Πώς να περάσετε το σαββατοκύριακο, τι να αλλάξετε στη δουλειά ή πώς να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Είστε ανοιχτοί στο να μάθετε νέα πράγματα και δεξιότητες.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Σελήνη 29-31/08 Εσύ…εμένα πάντα θα με θυμάσαι!

prodosia

Καινούργιοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας για να σας διδάξουν κάτι. Κάποιοι θα σας διδάξουν καλά και χρήσιμα πράγματα, άλλοι να προσπαθήσουν να σας παρασύρουν. Σε γενικές γραμμές, μπροστά σας έχετε μια ποικιλόμορφη μέρα. Είναι ευνοϊκή για καλλιτέχνες, μουσικούς, όσους ασχολούνται με τον τουρισμό ή τις μεταφορές. Εάν προκύψουν απροσδόκητα προβλήματα, προσπαθήστε να μην πανικοβληθείτε. Η λύση βρίσκεται πολύ κοντά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο να περιμένετε σημαντικά νέα ή γεγονότα και κάθε είδους ευχάριστες εκπλήξεις. Θα σας λείπει κάποιος/α που βρίσκεται μακριά. Μπορεί να εκπλαγείτε από την εμφάνιση μιας σημαντικής ευκαιρίας που περιμένατε πολύ καιρό.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο ενδεχομένως να προσβάλλετε κάποιον, χωρίς λόγο ή πρόθεση. Πολλοί θα ανησυχήσετε για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Μπορεί να προκύψουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα. Η μέρα ευνοεί ταξίδια που σχετίζονται με επισκέψεις σε σπίτια φίλων ή συγγενών. Αποφύγετε να επιλύσετε προβλήματα που θα προκύψουν, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τα περιπλέξετε. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα ανταλλάξετε ιδέες που σχετίζονται με ιδιοκτησία ή περιουσιακά στοιχεία. Αποφύγετε τη συζήτηση με ξεροκέφαλους ανθρώπους, δεν θα οδηγήσει πουθενά. Η μέρα φέρνει διάφορες ευχάριστες εμπειρίες. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές της γιατί μπορεί να αποτελέσουν βάση για επιτυχημένες ενέργειες την επόμενη εβδομάδα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα καθοδηγείστε ολοκληρωτικά από τα συναισθήματά σας. Αν καταφέρετε να προστατευθείτε από αναπάντεχα ξεσπάσματα ή θα υποκύψετε σε εντάσεις, εξαρτάται από εσάς. Η μέρα ευνοεί ταξίδια και εκδρομές, αρκεί να αποφύγετε την οδήγηση. Μπορεί να ξεχάσετε ένα προσωπικό αντικείμενο σε δημόσιο χώρο ή να βρείτε κάποιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75