Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Τετάρτη

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Τετάρτη

Την Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα χαρούν με χρήματα που μέχρι τώρα έχουν αργήσει να πάρουν για διάφορους λόγους. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση οικονομικών θεμάτων που έχουν αναβληθεί ή καθυστερήσει για διάφορους λόγους.

Η Τετάρτη υποδεικνύει ένα απροσδόκητο γεγονός ή κάποια νέα σχετικά με έναν άντρα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια αγορά για το σπίτι σας, για να κάνετε κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και με καλή διάθεση.

Στην προσωπική και την ερωτική σας ζωή, αποφύγετε τις πονηρές σκέψεις, την χειραγώγηση των συναισθημάτων ή των επιθυμιών του/της συντρόφου σας και άλλες παρόμοιες ενέργειες.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα δεν θα έχετε μεγάλη επιθυμία να εργαστείτε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αδύναμη ενέργεια σας, στην έλλειψη θέλησης και προθυμίας να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας. Μπορεί επίσης να οφείλεται στην δυσάρεστη παρουσία ενός ατόμου στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα επιτύχετε στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τα χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για διασκέδαση και ρομαντικές περιπέτειες. Η συμβουλή μας είναι να παρακολουθείτε προσεκτικά την πρόοδο ορισμένων γεγονότων και το αν εξελίσσονται όπως περιμένετε. Η μέρα φέρνει επιτυχία σε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες προσπάθειες και ενέργειες. Να περιμένετε σημαντικά νέα σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με κάποιο παιδί. Τώρα μπορείτε να χαρείτε με ένα γεγονός, κάποια νέα ή μια συνάντηση με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από μακριά. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να αναβάλλετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/08 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας. Θα είναι μάλλον το αποτέλεσμα παρελθόντων γεγονότων. Την Τετάρτη πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα. Κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με μια γυναίκα θα πρέπει να επιλυθεί γρήγορα, διότι θα έχει άγριο και εκδικητικό χαρακτήρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera