Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Κυριακή

zwdio-aderfi-psyxi

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Ζυγό που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, φροντίζει για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την ισορροπία σας!

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την πρόοδό σας σε αυτούς τους τομείς. Επίσης θα κατανοήσετε τι πρέπει να κάνετε στο εξής!

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σας ζητήσει από νωρίς να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα το επαναλάβει το τετράγωνό της το απόγευμα, με τον Πλούτωνα επίσης στον Αιγόκερω. Να προσέχετε τους τρόπους σας. Κάποιες αδυναμίες στις σχέσεις σας, θα χρειαστούν διορθωτικές κινήσεις ή πληροφορίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή είναι μια μέρα που φέρνει απρόσμενες εμπειρίες κάθε είδους. Κυρίως όμως εκείνες που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Μην αδιαφορήσετε για τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ακόμη και αν το κέρδος θα είναι αμελητέο για εσάς. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Σήμερα μπορεί να έχετε συναντήσεις και επαφές, με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορεί να μην έχουν τόσο δυναμική εξέλιξη όση θα θέλατε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχωράνε. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με γυναίκες σήμερα, δεν θα βγείτε νικητές από την αντιπαράθεση. Κάποιοι από εσάς θα προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε κάποιον ασθενή, είτε σε σπίτι είτε σε νοσοκομείο.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και επανασύνδεση με άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Σήμερα θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε εμπειρίες από το παρελθόν, να αναλογιστείτε λάθη ή παραλείψεις σας. Την Κυριακή καλό θα ήταν να διεκπεραιώσετε όσο περισσότερες δουλειές μπορείτε στο σπίτι σας. Αποφύγετε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν θλίψη ή απογοήτευση. Δεν ενδείκνυνται για εσάς σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Κυριακή

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα καλό θα ήταν να μην συμμετάσχετε σε σημαντικά καθήκοντα που απαιτούν υπευθυνότητα. Θα έχετε περισσότερες επαφές με φίλους, που θα θέλουν να μοιραστούν σημαντικά προσωπικά τους θέματα μαζί σας. Θα είναι εύκολο να προκύψουν συγκρούσεις, καθώς κάποιος/α θα εξακολουθεί να στέκεται απέναντί σας με διαφορετική άποψη. Μην υποκύψετε σε τέτοιου είδους προκλήσεις, ειδικά αν διαισθάνεστε ότι για κάποιο λόγο είναι σκόπιμες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε διάφορες προσωπικές εμπειρίες. Θα προκύψουν διάφορες ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές εκπλήξεις, που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για την πνευματική και προσωπική σας εξέλιξη. Μην υποτιμήσετε τη σημασία των γεγονότων και των εμπειριών που θα προκύψουν. Μάθετε να ερμηνεύετε τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν ρεαλιστικά ή στα όνειρα σας και αφορούν το μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Πολλοί σήμερα θα προσπαθήσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας ή στην ερωτική σας σχέση. Μπορεί να έχετε ανησυχίες για ένα ταξίδι που σχεδιάζετε να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Η Κυριακή φέρνει νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας κάποιου γνωστού σας ατόμου. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να αναδιοργανώσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε καινούργια έπιπλα, να κάνετε δουλειές στον κήπο ή γεωργικές εργασίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66