Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Σάββατο

astrologia-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο Ολύμπιος ηγέτης, ενθαρρύνει την υπομονή και την επιμονή να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Έχετε τη δύναμη να συγκροτηθείτε και να οργανώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Η Σελήνη θα αρχίσει τη μέρα από τον γήινο και προσγειωμένο Ταύρο. Όταν αργότερα περάσει στους Διδύμους, η διάθεση θα αλλάξει. Θα γίνει κοσμοπολίτικη και πιο κοινωνική, με πολλές επαφές και επικοινωνίες.

Θαυμάσια μέρα για να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να απολαύσετε όσα σας φέρει η αίσια ατμόσφαιρα!

zodia-taro-45

Το Σάββατο θα πρέπει να αλλάξετε τα αρχικά σας σχέδια, αλλά αυτό που θα βιώσετε ή θα συνειδητοποιήσετε θα είναι σίγουρα καλύτερο για σας. Θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε κάποια απώλεια ή τη στάση σας, τις προσωπικές σας σχέσεις και πολλά άλλα. Η σημερινή μέρα έρχεται με τύχη στη ζωή σας. Τα περισσότερα από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας θα σχετίζονται με τις σχέσεις σας στο

σπίτι και με την οικογένειά σας.
Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που αφορά έναν άνδρα από την οικογένεια ή συγγενή , που πιθανόν γεννήθηκε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για τα χρήματα. Σήμερα. Τα όποια οικονομικά προβλήματα θα εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε σήμερα επικεντρωμένη την προσοχή σας σε συζητήσεις και ενέργειες σχετικές με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα. Οι συγκρούσεις ή οι διαφωνίες θα καθυστερήσουν ή θα εμποδίσουν τα σημαντικά σχέδιά σας και τις συναντήσεις σας. Σήμερα η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για σημαντικές αποφάσεις. Αφήστε τις αλλαγές για αύριο.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα βιώσετε σήμερα κάποιες εκπλήξεις που θα σας φέρουν σε μια νέα κατάσταση ή θέση. Μπορεί να έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση ή να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, καθιστώντας σας εύθικτους και ευσυγκίνητους. Κρατήστε υπό έλεγχο τις σκέψεις σας, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με θυμό ή επιθυμία για εκδίκηση. Ο αντίκτυπός τους θα επηρεάσει κυρίως εσάς. Μπορεί να ταραχθείτε από μια δυσάρεστη είδηση για κάποιο άτομο που γνωρίζετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τα σημαντικότερα γεγονότα σήμερα θα συνδέονται με ταξίδια, με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη. Θα ανακατευτείτε στα προβλήματα τους. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα εάν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, χωρίς να αμφιβάλετε ή να έχετε υπερβολικές ελπίδες από τα σημερινά γεγονότα. Οι σχέσεις σας με κάποιον σύντροφο, που προς το παρόν ζει ή εργάζεται μακριά, θα περιπλακούν.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μην επιτρέψετε να φορτωθείτε σωματικά ή συναισθηματικά. Ηκατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής. Θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μικρότερης ηλικίας ή με παιδιά. Κάποιες απόπειρες χειραγώγησης ή εξαπάτησης σε κάτι θα προκαλέσουν δικαιολογημένα το θυμό σας, αλλά αποφύγετε να αντιδράσετε ανεξέλεγκτα. Αποκλείστε τους από τη ζωή σας χωρίς φασαρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087