Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Δευτέρα

erwtikes-11314

Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της στον Καρκίνο, είναι η ιδανική για έναρξη της καινούργιας εβδομάδας! Βάλτε μια τάξη στο σπίτι σας όσο πέφτει η θερμοκρασία, τακτοποιήστε οικογενειακές εκκρεμότητες. Η Σελήνη σχηματίζει ένα Μεγάλο Τρίγωνο Νερού, με τον Ήλιο από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτή η ενέργεια προστασίας, σας βοηθά να ακολουθείτε την ομαλή ροή των πραγμάτων!

Ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά τον Δία, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν τον οικονομικό, τον συναισθηματικό ή τον ψυχικό σας τομέα – αφορούν την επούλωση! Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 Νοεμβρίου στον Τοξότη και θα συναντήσει ξανά τον Δία σε αυτό το ζώδιο στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 5 Δεκεμβρίου στον Σκορπιό και θα συναντήσει για τρίτη φορά τον Δία στον Τοξότη στις 21 Δεκεμβρίου. Η τρίτη θα είναι και η καλύτερη, καθώς στο μεταξύ θα έχετε προετοιμάσει το έδαφος για πιο θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Δευτέρα, θα ψάξετε για μια λύση στα οικογενειακά ή οικιακά σας προβλήματα με κάθε κόστος. Θα περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός ή κάποια νέα σχετικά με έναν συγγενή που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Σήμερα, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Μην βασίζεστε στις υποσχέσεις για χρήματα μέχρι να έρθουν πραγματικά στο πορτοφόλι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Μια πρόταση στη δουλειά σας από μια γυναίκα που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα αποβεί επιτυχημένη για εσάς. Αποφύγετε τα προβλήματα με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου, επειδή η αντίδρασή τους θα κάνει τη ζωή σας πιο περίπλοκη για τις επόμενες επτά ημέρες.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε τις χαμένες ευκαιρίες σας (κυρίως σε ό,τι αφορά τα ταξίδια). Κάποια νέα από άλλο μέρος μπορεί να σας προκαλέσουν λύπη ή να σας ενοχλήσουν, παρόλο που δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Η σημερινή δεν θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα έχει διάφορα νέα, προσκλήσεις ή προτάσεις. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με μια νεαρή γυναίκα θα σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα. Η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία η μοίρα θα δώσει τύχη σε όλους ανάλογα με το πόσο το αξίζουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα τείνετε να έχετε μια κακή διάθεση ή θα δυσκολευτείτε να απολαύσετε πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα σας έκαναν ευτυχισμένους. Αυτή η κατάσταση θα είναι εξαιτίας των υπερβολικών αμφιβολιών ή ανησυχιών που έχετε. Κρατήστε τις προσωπικές σας σχέσεις μακριά από την ψυχολογική πίεση που προκαλούν οι ενέργειές σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια συζήτηση ή δέσμευση με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα σήμερα. Υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψετε πολλά ή αλόγιστα χρήματα. Κρατήστε ασφαλή τα προσωπικά σας αντικείμενα και ιδιαίτερα τις κάρτες σας ή τα χρήματά σας. Η σημερινή μέρα θα σας εκπλήξει με κάτι που θα έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia