Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Τρίτη

synastria-erwtikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Ζυγό που βρίσκεται ο ορμητικός πλανήτης, ενθαρρύνει τη συνεργασία. Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει καθετί δίκαιο και ισότιμο. Άρα μπορεί ο Άρης να σας στρέφει σε όσα είναι άδικα ή δεν έχουν ισορροπία στη ζωή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Να είστε συγκροτημένοι και εστιασμένοι σε ότι κάνετε. Η Σελήνη θα έχει μια συνάντηση με τον Ερμή, που προετοιμάζεται να κάνει αναστροφή στην πορεία του. Κάποιο μάθημα παίρνετε σε αυτή τη φάση, ετοιμάστε τα σχέδια για το μέλλον σας!

Η Σελήνη περνά σε κενό πορείας. Είναι καλή στιγμή για να επιθεωρήσετε το πρόγραμμά σας. Αργότερα το φεγγάρι βγαίνει από το κενό πορείας και μπαίνει στον Τοξότη. Οι ορίζοντες διευρύνονται, η οπτική σας ανοίγει και γίνεται πιο θετική!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα έχετε περισσότερη ένταση, θα είστε ανυπόμονοι και μερικές φορές δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε ούτε τους φίλους σας. Θα δυσκολευτείτε να ακούσετε τους άλλους, ειδικά εάν διαμαρτύρονται για κάτι ή κάποιον. Θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα υπάρχοντά σας, ειδικά εκείνα που είναι χειροπιαστά. Αυτή η αστάθεια στα συναισθήματα και τη διάθεσή σας, θα μπορέσει να ξεπεραστεί γρήγορα αν καταφέρετε να αποφύγετε τον πανικό και τον φόβο μέσα σας.

Η γενική τάση της σημερινής μέρας δεν είναι καθόλου κακή. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να ελέγξετε τον εαυτό σας. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών σας. Οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις που θα γίνουν λόγω μιας ευχάριστης περίστασης, θα αποτελέσουν τη βάση απροσδόκητων εμπειριών για εσάς.

zwdia-taro-astra

Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη θα έχετε μια σημαντική δέσμευση για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για εργασία από το σπίτι ή για την επιχείρησή σας. Αν χρειαστεί να ταξιδέψετε για δουλειές, θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, η μέρα ευνοεί κυρίως ταξίδια εσωτερικού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία σας. Μην αμελήσετε να κάνετε κάτι, ακόμη και για το παραμικρό σύμπτωμα αδιαθεσίας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα ή άλλα οικονομικά θέματα. Σήμερα μπορεί να λάβετε μια σημαντική απόφαση, που θα επηρεάσει την εργασία σας ή τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να επιλύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση. Η σημερινή μέρα θα είναι ευοίωνη για τα οικονομικά σας, όπως και για οποιαδήποτε εργασία που έχει σχέση με έγγραφα. Θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις προσδοκίες σας για τις επόμενες μέρες – και έτσι θα κατευναστούν οι ανησυχίες σας. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια, με βάση μη επαληθευμένες πληροφορίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα εξετάσετε ενέργειές σας που σχετίζονται με το μέλλον κάποιου συγγενή ή του παιδιού σας. Η Τρίτη θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα με ευνοϊκές ευκαιρίες για την ανάπτυξη των σχεδίων σας, εφόσον καταφέρετε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα. Ενδέχεται να λάβετε μια πρόσκληση ή σημαντικές πληροφορίες, χάρη στις φιλικές σας διασυνδέσεις. Οι δυσάρεστες στιγμές που θα προκύψουν σήμερα, θα έχουν να κάνουν με γεγονότα του παρελθόντος (κλοπή, απώλεια ή χωρισμό).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia