Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Κυριακή

imerisies-6314

Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Είναι αυτή η στιγμή του χρόνου που ο πλανήτης του φωτός βρίσκεται στον Αιγόκερω. Τονώστε την πίστη σας, πάρτε τις ευθύνες σας. Τι πραγματικά θέλετε; Είναι η ιδανική στιγμή να ετοιμάσετε τη λίστα των προθέσεών σας για το Νέο Έτος!

Είχαμε μια Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου πριν τρεις μέρες στον Αιγόκερω. Αυτή η ενέργεια θα σας συντροφεύσει σε όλο το 2020. Σηκώστε το ανάστημά σας! Στον Αιγόκερω βρίσκεται πλέον και ο Ερμής. Εκεί θα συναντηθεί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου. Τώρα πρέπει να κατασταλάξετε σε όσα πρέπει να κάνετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, χωρίς να σχηματίζει άμεσα κάποιες όψεις. Όμως δίνει έμφαση στους φίλους και τις επαφές σας. Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας! Αύριο η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και μετά θα περάσει σε κενό πορείας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Σήμερα θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί με ποικίλους τρόπους αλλά μην το παρακάνετε. Σε περιόδους έντασης μην είστε ανυπόμονοι, καθώς υπάρχει κίνδυνος λανθασμένων ενεργειών. Εάν πρέπει να επιλύσετε καθημερινά προβλήματα, μην βασιστείτε μόνο στη δική σας κρίση… Καθώς μπορεί να κάνετε λάθος και να χειροτερέψετε την κατάσταση.

Σήμερα πολλοί θα εκπλαγούν από νέα, που θα λάβουν από μια γυναίκα από άλλο μέρος. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για τις γυναίκες που θα ταξιδέψουν, λόγω μιας πρόσκλησης από φίλους ή συγγενείς. Οι φιλικές σχέσεις με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού θα απαιτήσουν προσοχή: Ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις ή ανταλλαγές προσβολών. Οι άνδρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εκδηλώσεις ζήλειας, γιατί μπορεί να αλλάξουν τα σχέδιά τους πριν τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς!

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να χαρείτε από διάφορα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα υπάρξουν πολλές περιστάσεις για διασκέδαση, συγκεντρώσεις ή συναντήσεις. Η μέρα θα έχει ένα ιδιαίτερο νόημα στη ζωή σας και θα μπορέσετε να καταλάβετε σωστά τη σημασία της.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή θα είναι σημαντική ημέρα και δεν πρέπει να επιδείξετε τεμπελιά ή ανευθυνότητα στις πράξεις σας. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας με άνδρες, θα σας φέρουν σημαντικές πληροφορίες… Τις οποίες όμως θα χρειαστεί να επαληθεύσετε. Τα συμβάντα της σημερινής μέρας θα σας κάνουν να προβληματιστείτε, για διάφορα γεγονότα που βιώσατε το 2019.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα επικοινωνήσετε με άνεση με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για οικογενειακά πάρτι, έναν αρραβώνα ή γάμο. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω μιας ξεχωριστής εμπειρίας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα στον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό ή θα λάβουν ευχάριστα οικονομικά νέα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα πρέπει να δεσμευθείτε για τη διεκπεραίωση ημιτελών υποχρεώσεων αλλά δεν θα σας είναι εύκολο. Ως εκ τούτου, ίσως να αναζητάτε ευθύνες από τους άλλους, κάτι που δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μια ευχάριστης συζήτησης ή συνάντησης με μια γυναίκα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098