Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Σάββατο

imerisies-25314

Αστρολόγος προβλέψεις 29/12 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος.

Ο Άρης συναντά τον Χείρωνα στους Ιχθύες.

Αξιοποιήστε τη μέρα για επουλώσεις και σταθερά βήματα προς τα εμπρός!

zodia-taro-45

Σε ποιους τομείς μπορεί να χρειάζεται φροντίδα η ζωή σας; Πού πρέπει να κάνετε αλλαγές για να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τις προθέσεις πράξη: Να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας!

Καθώς η Σελήνη φτάνει στο τελευταίο της τέταρτο σήμερα, είστε έτοιμοι να αλλάξετε την οπτική σας. Θα δείτε πλέον εσάς και ό,τι απαρτίζει το περιβάλλον σας με πιο τρυφερή ματιά… Απολαύστε αυτό το άγγιγμα ίασης του διδύμου Άρης – Χείρωνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Μπαίνετε όλοι σε μια φάση θεραπείας, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Σκύψτε πάνω στα «πονεμένα» σας σημεία – και κάντε το με αγάπη. Όσο σκέφτεστε τις υποσχέσεις σας για την καινούργια χρονιά, να εστιάζετε στην καρδιά κάθε «πληγής». Τι πρέπει να κάνετε, για να βελτιωθούν πτυχές της ζωής που ίσως χωλαίνουν; Η συνάντηση του Άρη από τους Ιχθύες με τον Χείρωνα, σας δίνει ελαστικότητα και μάθηση, μια ανανεωμένη κατανόηση για αυτά που πρέπει να γίνουν!

xartomanteia

Η Σελήνη φθίνει και τα Χριστούγεννα πέρασαν – αλλά πλησιάζει η Πρωτοχρονιά. Η στιγμή που θα ανοίξετε την καινούργια σελίδα σας. Με το φεγγάρι στον Ζυγό, στο μέσο της διαδρομής μεταξύ ολόγιομου και καινούργιου, είστε έτοιμοι: Αλλάξτε ταχύτητες και κοιτάξτε τα πάντα με περισσότερη αγάπη και συγχώρεση. Αγαπήστε περισσότερο εσάς και συγχωρήστε τους άλλους, επισκευάστε τις γέφυρες και επιστρέψτε στην ισορροπία!

Αστρολόγος προβλέψεις

Έχετε διάθεση για ζευγαρώματα απόψε; Μπορεί να δώσετε ρομάντζο στη ζωή κάποιων ή να το φέρετε στη δική σας. Αυτή η Σελήνη από τον Ζυγό χαρίζει απλόχερα ομορφιά, τρυφερότητα και αρμονία για όλο το σαββατοκύριακο. Η συνάντησή της με τον Κρόνο και τον Δία θα ισορροπήσει άρτια τον ρεαλισμό με την αισιοδοξία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot