Αστρολόγος προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

evdomadiaies-713414

Αστρολόγος προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκεντρώνεται έντονη ενέργεια… Ο Δίας παρακινεί να αναπτύξετε ταχύτητα και να είστε σε ετοιμότητα, ώστε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας!

Η Σελήνη από τον Κριό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία σήμερα. Η πρόκλησή σας θα είναι να σχεδιάσετε τις κινήσεις σας εκ των προτέρων, πριν ορμήσετε στη δράση. Πρέπει να είστε πιο συντονισμένοι!

Αύριο η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό. Από εκεί θα συναντήσει διαδοχικά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τα όρια που ίσως δεν χρειάζεστε σήμερα, αύριο θα είναι απαραίτητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα έχετε μεγαλύτερη σιγουριά σε ό,τι αφορά τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Θα έχετε και την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντική σταθερότητα στις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψει πρόβλημα αν βιαστείτε ή κρίνετε λανθασμένα μια κατάσταση. Η Πέμπτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, καθώς και για μια συγκέντρωση λόγω μιας ξεχωριστής περίστασης.

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε τα ταξίδια. Μπορεί να βιώσετε διάφορες δυσάρεστες στιγμές ή θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή κάποιο συμβάν, που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω θα επηρεάσει σημαντικά τις οικογενειακές σας υποθέσεις και την αρμονία στο σπίτι σας.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε πολλά καθήκοντα, τα περισσότερα από τα οποία σχετίζονται με τα χρήματα. Επίσης, θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σας. Αυτό που μπορεί να επηρεάσει τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Μπορεί επίσης να προκύψει κάποια επισκευή ή άλλη σημαντική εργασία που σχετίζεται με το σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χαρείτε που θα μιλήσετε στο τηλέφωνο ή μέσω διαδικτύου με άτομα από μακριά. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε ή πληροφορίες που θέλετε να λάβετε. Σήμερα θα συμβεί ένα σημαντικό γεγονός στις ζωές των γυναικών που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια. Άτομα στα ζώδια του Κριού, του Τοξότης ή του Λέοντα θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις καθημερινές σας υποθέσεις.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από μια αγχωτική κατάσταση που επηρέασε πρόσφατα τη ζωή σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και μπορείτε να στηριχθείτε στους κοντινούς σας ανθρώπους. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/01 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε αμφιβολίες ή υποψίες, για σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Καλά θα κάνετε να ακούσετε τις συμβουλές ή τα λόγια ανθρώπων στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού. Η συνάντηση ή η συζήτηση με έναν άντρα θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Αυτό μπορεί να εκπλήξει κάποιους από εσάς με μια απροσδόκητη τύχη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76